Una segona temporada per consolidar encara més la unió

El setembre del 2018, el CB Adepaf Figueres i el CB Albera-Peralada van firmar un acord de vinculació amb l’objectiu, d’una banda, de mantenir la sostenibilitat dels dos clubs, i de l’altra, fer una millora esportiva, que ha de garantir una llarga i exitosa trajectòria als jugadors de les dues entitats. També ha de procurar per la formació de qualitat i continuada dels entrenadors. Aleshores, els objectius marcats que ens van marcar es basaven a crear una línia 100% femenina conjunta, amb seu oficial a Peralada a partir de la temporada 2019-20. Aquest objectiu, en plena temporada 20-21, podem afirmar que s’ha complert, ja que enguany l’UCAP (Unió de Club Adepaf Peralada) compta ja amb cinc equips, un més que la campanya passada.

(PDENT DE MILLORA)

  • Planificació conjunta dels equips masculins de base a partir de la Temporada 2019/20 per assegurar la òptima progressió de cada jugador.
  • Formació esportiva  dels entrenadors/es i coordinadors/es dels dos Clubs per compartir la base de la filosofia de joc a partir de la Temporada 2018/19.
  • Cessió d’hores de pista del C.B. Albera-Peralada al C.B. Adepaf Figueres a partir de la Temporada 2018/19.
  • Realització d’activitats conjuntes i col·laboració entre les dues entitats de les activitats que realitzi cada Club a partir de la Temporada 2018/19, com les que ja s’han realitzat amb la pre-temporada organitzada pels pre-minis dels dos Clubs amb un dinar social inclòs durant el mateix Setembre de 2018.