Vinculació amb el C.B. Albera – Peralada

Des del passat Setembre de 2018, el C.B. Adepaf Figueres ha firmat acord de vinculació amb el C.B. Albera – Peralada amb l’objectiu principal de mantenir la sostenibilitat dels dos Clubs i la millora esportiva, la qual ha de garantir una llarga i exitosa trajectòria a tots els jugadors i jugadores de ambdues entitats, així com també la formació de qualitat i continuada als entrenadors i entrenadores dels dos Clubs. Per tal d’informar de tots els aspectes que inclouen l’acord, us fem cinc cèntims dels objectius marcats per aquesta Temporada 2018/19 i les pròximes:

  • Creació d’una línia 100% femenina conjunta entre ambdós Clubs i amb seu oficial a Peralada a partir de la Temporada 2019/20.
  • Planificació conjunta dels equips masculins de base a partir de la Temporada 2019/20 per assegurar la òptima progressió de cada jugador.
  • Formació esportiva  dels entrenadors/es i coordinadors/es dels dos Clubs per compartir la base de la filosofia de joc a partir de la Temporada 2018/19.
  • Cessió d’hores de pista del C.B. Albera-Peralada al C.B. Adepaf Figueres a partir de la Temporada 2018/19.
  • Realització d’activitats conjuntes i col·laboració entre les dues entitats de les activitats que realitzi cada Club a partir de la Temporada 2018/19, com les que ja s’han realitzat amb la pre-temporada organitzada pels pre-minis dels dos Clubs amb un dinar social inclòs durant el mateix Setembre de 2018.

Des del Club estem molt il·lusionats per les portes que s’obren davant d’aquesta vinculació amb el C.B. Albera-Peralada!