L’Adepaf és un club de bàsquet amb vocació de comunitat: la nostra raó de ser és el bàsquet, però també ho és el sentiment de pertinença a una ciutat i a una comarca. És per això que llancem la Guia Adepaf, un conjunt de descomptes i promocions disponibles pels socis i simpatitzants del club. Pensem que és una bona manera de mostrar el compromís que tenim amb el nostre entorn, tant en l’esport com en el comerç.

Desenes d’establiments de proximitat col·laboren amb aquesta iniciativa per tal de fomentar el consum de quilòmetre zero, el consum de casa. «Estigueu atents als avantatges de pertànyer a la família de l’Adepaf, i establim plegats una xarxa de consum responsable i fidel als nostres colors!», explica l’ideòleg de la iniciativa i tresorer del club Jordi González.

Per tal de fer efectius els descomptes cal ser socis o col·laboradors del club, i omplir el formulari corresponent. També existeix el formulari per a simpatitzants, que es repartirà de manera interna als col·lectius corresponents.

Les persones que ja siguin socis del club també han d’omplir el formulari per tal de tenir el carnet. Tot i que s’hagi d’omplir el compte corrent, no se’ls carregarà cap rebut, ja que ja l’han abonat amb la quota. Les persones que no siguin socis, amb el mateix formulari podran donar-se d’alta i obtenir el carnet de la Guia Adepaf.

Aquí podeu consultar els descomptes que ofereixen els establiments que formen part de la Guia Adepaf. L’enllaç és: Empreses i descomptes de la Guia Adepaf Ara només queda sortir i gaudir-ne!