Respecte a la Federació, és molt important descarregar-se l’aplicació oficial de la Federació Catalana de Basquetbol amb qual es podrà tenir la llicència al mòbil (BQ Llicència) per disputar els partits, estar en contacte amb el club i amb la pròpia FCBQ.

Cada entrenador, jugador i delegat ha de tenir descarregada l’aplicació, i per accedir al compte de l’Adepaf, caldrà demanar la contrasenya a en Guillem Pascua, director tècnic.

A partir dels registrats, els entrenadors hauran de fer una convocatòria cada setmana, per tal que la Federació sàpiga quina jugadors han disputat el partit, i així controlar millor una possible porpagació del virus.

Amb aquesta aplicació es podran establir les preferències per rebre notícies generals, torneigs de promoció i 3×3, cursos de formació i moltes altres informacions del Bàsquet Català.