En cinquè lloc. per tal que la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) tingui constància i pugui registrar els jugadors de cada equip, cal omplir un document, amb certa informació de cada membre. En cas que hi hagi variacions en l’equip, cal actualitzar-lo. Cal fer-lo arribar a en Guillem Pascua, que s’ocuparà de traslladar-ho a la Federació.

El document que cal omplir, en aquest cas, els delegats de cada equip és el següent, anomenat Annex 4, que s’ha d’omplir un cop l’any i només s’ha d’actualitzar si hi ha canvis de jugadors, entrenadors o delegats: Registre d’assistència de jugadors en els partits

També caldrà, per part dels delegats, omplir un document per acreditar les persones que venen de públic. El document és el següent, Annex 5, que s’ha d’omplir cada setmana que l’equip jugui com a local: Registre d’assistència de públic en els partits