El club ha previst per aquesta temporada uns entrenaments de tecnificació amb els més petits (premini-infantil), i de tecnificació i tàctica col·lectiva amb els més grans (cadet-sènior), amb la figura de Xavi Vallmajó, director esportiu del club. De manera progressiva, en Xavi passarà per tots els conjunts del club.

Vallmajó explica que «la tecnificació amb els més petits busca dotar-los de recursos individuals suficients perquè siguin capaços d’afrontar les situacions reals amb què es troben als partits. No busquem que facin moltes coses diferents, sinó que dominin i siguin competents amb les bàsiques (bot, canvis de mà, parades, tir, entre altres)».

L’entrenament de Vallmajó amb l’infantil, ara fa uns dies.

Amb els més grans, en canvi, la tecnificació consisteix «a polir certs aspectes del seu joc tenint en compte que alguns ja començaran a tenir un rol assignat (exteriors o interiors)».

En els dos casos, però, «cal adaptar el treball al nivell de coneixement dels jugadors, al seu ritme d’aprenentatge i a la seva capacitat d’assimilació de conceptes», assegura Vallmajó.

Finalment, amb els més grans, es treballaran alguns aspectes de tàctica col·lectiva, incidint en conceptes com la generació d’espais, el joc per parelles, el moviment sense pilota.