El dimarts 6 d’octubre finalitzava el termini de presentació de candidatures a la junta del club. Com que no se’n va presentar cap altra que l’actual, es dona per revalidat el mandat automàticament. Abans de res, el club vol agrair la confiança de facto dipositada en aquest projecte.

Durant aquests anys la junta ha promogut i encapçalat un seguit de canvis i noves propostes. És per això que volem compartir un breu resum de les quatre darreres temporades:

Hem passat de 7 a 15 equips federats, i de 76 fitxes federatives a 338. També hem duplicat el nombre de socis.

El balanç econòmic de les darreres cinc temporades ens mostra un increment acumulat del 61%.

 

Hem creat i consolidat el projecte de la CEBA per garantir el relleu generacional del club amb un accent marcadament social.

Hem ampliat la base social del club amb dos equips al sènior mixt i un de bàsquet amb cadira de rodes.

Hem forjat aliances estables amb altres clubs de la comarca, la més fructífera de les quals ha estat amb l’Albera-Peralada amb el projecte UCAP. A més, enguany hem establert ponts amb el Club Bàsquet Castelló.

No en tenim prou

Malgrat que aquest compte de resultats podria semblar prou favorable, no en tenim prou. No hem amagat mai que des de l’Adepaf voldríem que Figueres i l’Alt Empordà se situessin —al costat d’altres capitals catalanes com Girona, Manresa, Granollers, Vic i Badalona— en l’òrbita del bàsquet d’elit del país. Així doncs, treballem amb la idea que el nostre projecte, així com el rigor en el plantejament de tota l’activitat del club, ens acosten a aquesta fita.

Però no ho podem fer sols. Et necessitem a tu. A tu que sues la samarreta; a tu que fas de taxista cada cap de setmana; a tu que col·labores comprant l’anuari i la loteria de nadal; a tu que pagues religiosament la quota de soci; a tu que ets l’ànima de la grada; a tu que col·labores com a patrocinador…

Tots som Adepaf. Perquè som bàsquet i perquè tenim un projecte: fer-nos grans plegats.