Amb l’objectiu de facilitar els tràmits que heu de fer els socis i les famílies i alhora continuar amb el procés de digitalització del club, posem a la vostra disposició el servei de comandes on-line de roba i accessoris de l’Adepaf, al qual podeu accedir fàcilment a través d’aquest enllaç: https://ja.cat/roba_adepaf.

A partir d’ara serà el canal des d’on encarregar la roba de joc obligatòria o adquirir els accessoris que complementin el vostre vestuari oficial ADEPAF. Visiteu-lo tots aquells que hàgiu d’encarregar el vestuari per primera vegada, aquells que heu de renovar l’equipació o que vulgueu adquirir altres peces oficials del club.

(Aquells que vau fer comanda al juliol o que ja la teniu feta, no cal que la torneu a fer, excepte que vulgueu afegir-hi nous elements)

Recordeu que podeu emprovar-vos les peces a la botiga Esports Josep (c/ Josep Pella i Forgas, 3, Figueres) i que les comandes es paguen en el moment de recollir-les. Si teniu pensat fer algun regal de Nadal o de Reis vinculat al club, seria bo que féssiu la comanda al llarg de l’octubre o de novembre, perquè per fer determinats encàrrecs necessitem cert volum de comanda i, d’altra banda, els terminis de lliurament dels proveïdors varien molt en funció de l’època de l’any.

També us fem saber que entre les novetats d’aquesta temporada hem incorporat una mascareta corporativa homologada i exclusiva de l’ADEPAF, per tots aquells que vulgueu respirar el bàsquet amb total seguretat!