El bàsquet empordanès veu néixer una nova aliança entre clubs. Les juntes del bàsquet Castelló d’Empúries i Adepaf han escenificat aquest dilluns un acord per crear un nou espai comarcal per al bàsquet, de tal manera que compartiran recursos, jugadors, sinergies, i amb què esperen créixer i fer créixer l’afició pel bàsquet a la comarca.

Des de la junta del Castelló es veu aquesta vinculació com una oportunitat de créixer ja que l’Adepaf pot aportar la seva experiència. Aquesta col·laboració es concreta, d’una banda, amb la formació d’un equip júnior i sènior masculí, vinculats a ambdós clubs, i de l’altra, la implantació del projecte de La CEBA —bàsquet escolar— per als més petits a Castelló D’Empúries.

L’Adepaf ja té experiència en aquest tipus de vinculacions. La temporada passada va vincular-se amb el Club de Bàsquet Albera-Peralada, fruit del qual s’han creat nous equips, s’han fet intercanvis de jugadors, i, en definitiva s’ha consolidat una fructífera relació que permet créixer a ambdós clubs i augmentar el nombre de jugadors i jugadores de les respectives àrees d’influència.

Les negociacions feia setmanes que estaven en marxa, tal com vam anunciar fa uns dies: https://www.adepaf.cat/2020/08/27/adepaf-i-castello-sumen-noves-sinergies/