La sisena edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf (CEBA) ja ultima els darrers detalls per celebrar un certamen que adaptarà les seves activitats a la nova normalitat que vivim. Enguany els entrenaments es faran al poliesportiu municipal Roser Llop de Figueres, i no a les diferents escoles com fins ara. 

Els entrenaments seran els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 18 hores, a partir del mes d’octubre. Així, nens i nenes d’entre P5 i 2n faran exercicis conjunts adaptats en tot moment a la pendèmia.

CARLES PUJOL, responsable de la CEBA: “Per aquesta edició 2020-2021 ens adaptarem en dos sentits. Per un costat, farem activitats adaptades al covid en tot moment, i per l’altre, ens reiventarem logísticament per aconseguir que tothom que vulgui fer bàsquet, en faci“.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb en Carles Pujol (608 199 743)