Els diferents col·lectius que formem part de la família de l’Adepaf ens hem reunit avui per donar de manera oficial el tret de sortida a la temporada 2020-2021. Així, Junta directiva, entrenadors, delegats i clubs i entitats amb qui el club manté una estreta relació hem coincidit en una trobada virtual per comentar les diferents novetats de l’estructura del club i veure’s les cares. També s’ha fet menció de qüestions logístiques com els horaris o la prevenció de cara a la Covid-19, ja que els entrenaments comencen aquest dimecres dia 1 de setembre.

Des del club volem donar les gràcies per particpar en la reunió als diferents agents implicats: El Club de Bàsquet Albera-Peralada, amb qui junts hem tirat endavant el projecte UCAP (Unió de Clubs Adepaf i Peralada); el Club Bàsquet Castelló, amb qui estem creant noves sinergies; El Dofi i Altem, que formen els dos equips sèniors mitxes; i el Grup MIFAS, que ens brindarà l’oportunitat de gaudir d’un equip de bàsquet en cadira de rodes aquesta temporada.

Entre tots tirarem endavant una temporada diferent, però que ben segur ens ajudarà a créixer una mica més. Oriol Rabert, president, ha explicat «deeded»