Per tal de formalitzar de manera oficial al vinculació amb el club i amb la Federació Catalana de Basquetbol, cada jugador ha de signar dos documents. Per un costat, el contracte de club, on accepta la vinculació i les condicions que marca l’entitat i dona les dades personals necessàries per fer-la oficial. Els contractes de club varien en funció de la categoria, i n’hi ha tres: un per premini, un per sènior o sots-21, i un per la resta de categories (de mini a júnior).

Per l’altre costat, ha d’omplir la sol·licitiud de la fitxa federativa per tal que la Federació tingui les dades per inscriure’l i se li permeti jugar. Els dos documents són imprescindibles per formar part de l’Adepaf la temporada 2020-2021.

*Els equips de categoria premini també han d’omplir el Certificat Mèdic Esportiu (CME), ja que serà la primera vegada que tindran fitxa federativa. La resta d’equips no caldrà que l’omplin perquè la situació covid-19 permet tenir en compte el certificat de la temporada anterior.