🔵 [1957] La Catequística. (1-2) Inaugurada el 1953, la pista del Patronat va viure els primers anys del club, amb diferents seccions esportives, fundat el 1957 @lacatefigueres .

⚪️ [1967-1968] La Cate i la Salle. (3) Durant aquella temporada alguns partits de la base del club es van disputar al col·legi de la Salle de Figueres. El club era llavors Adepaf-La Salle @celasallefigueres .

🔵 [1968-1970] Pista poliesportiva. (4) La pista poliesportiva era on actualment hi ha la zona de l’ampliació de l’hospital de Figueres. Durant dues temporades tots els jugadors d’aquell Adepaf van anar a jugar al Club Natació Figueres @hospitalfigueres.

⚪️ [1970-1985] Torna la Cate. (5) La majoria de jugadors van fer el camí de tornada cap a l’Adepaf, que continuava jugant a la Cate. El CN Figueres va seguir el seu camí. A mitjan anys 80 es van celebrar els darrers partits a la Catequística, famosa per tenir cinc cantonades des de la reforma del 1961.

🔵 [1978-Act.] Pavelló vell. (Rafel Mora). (6-7) L’abril del 1978 es va inaugurar el pavelló vell. Les noies de l’Adepaf van aconseguir dos ascensos a Primera Divisió Nacional femenina durant els anys 80. Va ser de les èpoques més glorioses del club, amb jugadores americanes.

⚪️ [1991-Act.] Pavelló nou. (Roser Llop). (8) El febrer del 1991 es va inaugurar el pavelló nou. És l’actual seu principal del club. Aquestes instal·lacions han viscut ascensos a #ligaeba i molt partits a #copacatalunya durant la primera dècada dels anys 2000

🔵 [2019-Actualitat] Peralada. (9) La vinculació amb @cbalberaperalada trasllada una part del club i dels partits a Peralada, també alguns dels equips de l’Adepaf

😔 En els darrers anys el club s’ha vist obligat a fer servir instal·lacions de molts municipis de la comarca per la manca d’equipaments esportius que pateix la ciutat de Figueres @ajfigueres des de fa temps 🔵⚪️