El Club Bàsquet Adepaf Figueres i l’Associació MIFAS (
https://www.mifas.cat/es ) han arribat a un acord aquesta setmana per iniciar una etapa de col·laboració.

D’aquesta manera, el club comptarà amb una oferta de bàsquet més ampli, ja que s’hi afegirà un equip amb cadira de rodes. Malgrat que la situació actual del país no permet saber amb exactitud quan es podrà començar, la intenció és formar un grup de jugadors que entrenin una vegada per setmana a les instal·lacions esportives del club. Seran un equip més.

Oriol Rabert, president del club, explica que “està molt content de poder lligar l’acord, i fer més extensiu el bàsquet de l’Adepaf a tothom. I sobretot a aquells col·lectius que més difícil ho tenen”. Potser més endavant, si l’evolució és bona “podrem competir a una lliga federada per tot Catalunya”, afegeix Rabert. “A mesura que concretem el projecte, anirem explicant els detalls”, conclou.