SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


C.B. Mollet 74-79 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit on encara seguim buscant i esperem trobar un joc més fluid en atac però per això hem de millorar la defensa. ens anoten superant-nos amb l’1×1, hem de treballar més. Tenim 2 setmanes per preparar el partit de Mataró. Juguem tot el partit a la velocitat del Mollet, molt de mèrit és seu, acabem emportant-nos la victòria perquè tenim encert en moments puntuals, esperem d’aquí 2 setmanes el pavelló ple per rebre el Mataró!


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ 82-50 C.B. Blanes

A nivell de joc hem dominat de principi a final on l’encert ha estat clau, sobretot des de la línia de 3pts. També ha estat un partit molt bo en defensa on hem sabut frenar el seu físic i dominar el rebot. Falta millorar una vegada més els últims minuts de partits a nivell mental tot i això, molt content de que tots els jugadors hagin pogut aportar un granet a la victòria, en un partit molt exigent físicament ja que erem només 7 jugadors. 2 victòries en 2 partits de la segona fase, amb ganes de més!


INFANTIL MASCULÍ BLANC


INFANTIL MASCULÍ BLAU 47-57 C.B. Escolàpies 
Partit on els dos primers quarts vam sortir sense la intensitat necessària però un molt bon tercer i quart període van donar-nos un bon avantatge que va durar fins al setè, on vam relaxar-nos i el rival va pujar la intensitat tant en atac com en defensa i va remontar el partit. Tot i els dos últims quarts, vam jugar amb paciència en atac i vam poder fer tirs fàcils tot i que l’encert no ens va ajudar.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


MINI MASCULÍ


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 48-28 Les Alzines

Partit amb dues parts ben diferenciades. La primera no hem jugat de manera fluïda i no hem tingut gens d’encert. A la segona part, hem augmentat la intensitat i ens ha acompanyat l’encert; hem corregut bé al contraatac i en atac estàtic hem tingut prou paciència per trobar les millors opcions. Hem de seguir en aquesta línia d’intensitat i de ganes! Som-hi!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


La Salle Palamós 54-103 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Partit molt intens, segurament el que més fins ara. Hem sabut aguantar molt concentrats tot el partit i esperar el nostre moment per marxar al marcador a la 2a part pressionant i robant pilotes i fent gala de la nostra molt més àmplia banqueta que ens permet mantenir un nivell molt alt de principi a fi.

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


C.E. Montessori 51-16 PRE-MINI UCAP STORKS ALBERA

Primer partit de l’equip on la primera part ens ha costat entrar a la dinàmica del partit, tenint dificultats al sacar de fons. Segona part més bona on hem pogut portar a la pràctica el que hem treballat durant la setmana, fintes de tir i de sortida i amagar la pilota. Cal seguir treballant i confiar més en una mateixa!


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.