SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 70-76 C.B. La Vall d’en Bas

Inici de partit on hem dominat en el marcador i portàvem el ritme del partit. Ofensivament vam circular bé la pilota, aconseguint bons tirs que ens permetien anar-nos-en en el marcador, tot i que, en defensa, ens costava tancar el rebot defensiu. Mica en mica, els visitants van anar igualant el partit, amb una segona part molt intensa, on no vam poder decidir el partit amb una última possessió i a la pròrroga ens va sortir creu.

ANOTADORS:

Porras, O. (3), Martini, L. (10), Usan, A. (0), Garriga, M. (1), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (13), Jaén, X. (2), Pascua, G. (17),Brotons, V. (0) Poch, S. (17) i Casanova, E (7).Tirs lliures: 10/20. Triples: 10 (3 Vallmajó, E. i Martini, L., Usan, A. i 1 Poch, S., Porras, O., Casanova, E. i Pascua, G.) Faltes personals: 20 (Garriga, M.).

Parcials: 1rQ (14-10), 2nQ (17-15), 3rQ (16-21) i 4tQ (16-17) i Pr (7-13)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ


INFANTIL MASCULÍ BLANC


INFANTIL MASCULÍ BLAU 48-55 C.B. Blanes
Partit on el rival va imposar molt de ritme i intensitat i nosaltres no vam igualar-los en cap moment del partit, aquesta intensitat va permetre al rival recuperar moltes pilotes d’errors nostres en atac i córrer al contraatac que els hi va donar un coixí durant tot el partit. Tot i això, el nostre atac estàtic comença a sortir millor i la defensa a la pista també, toca seguir treballant.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


MINI MASCULÍ


C.B. Blanes 53-31 MINI FEMENÍ UCAP STORKS
Partit que ens ha costat molt trobar cistelles senzilles. Tot i que en atac estàtic hem estat correctes, no hem sabut trobar bones sortides al contraatac. En defensa pocs contundència. Seguirem treballant!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


PRE-MINI MASCULÍ BLANC

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE BLANC 34-18 Fundació Ramon Noguera “B”
Partit en el qual ens hem trobat còmodes i això ens ha ajudat a jugar molt bé. Hem posat en pràctica tot allò après als entrenaments i això ens ha facilitat arribar a cistella. Contents perquè han acabat anotant 6 dels 7 jugadors/es

SÈNIOR MIXTE BLAU  14-30 C.B. Salt
La intensitat inicial del Salt ha fet que anéssim tot el partit a remolc. Mica en mica anem assimilant aspectes del joc que ens fa jugar cada cop millor.

SÈNIOR MIXTE BLAU 18-36 Fundació Ramon Noguera “A”

Partit molt complicat contra el segon classificat, tot i això no hem perdut mai la cara al partit. Als minuts finals s’ha notat el cansament acumulat, no obstant, clara millora de l’equip en comparació amb les dues anteriors jornades.