SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)
Descansa


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


Vilassar de Dalt 56-75 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)
Juguem diumenge al matí a Vilassar i comença el partit amb intercanvi de cistelles dels dos equips, trobant tant uns com altres situacions còmodes de tir. Al segon quart tenim incertesa i el Vilassar ho aprofita per trobar un avantatge. Després d’un temps mort, corregim algun aspecte i tornem a entrar al partit. Anem – 1, sortim concentrats i trobem espais en atac on podem tenir tirs alliberats. En defensa pugem una marxa més i agafem un petit avantatge que durarà fins al final davant d’un Vilassar molt intens i treballat.


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ


INFANTIL MASCULÍ BLANC 53-48 Bàsquet Vedruna Palamós

Partit igualat fins al 5è quart. En el 6è quart hem pogut agafar un avantatge de 10 punts que ens ha anat molt bé per encarar el tram final del partit. Bon joc ofensiu però amb poc encert de cara a cistella. En l’apartat defensiu hem de millorar la defensa en l’1×1. Bon treball en el rebot ofensiu i defensiu que ens han donat segones opcions. Partit difícil contra un dels millors equips de la lliga. Hem acabat la primera volta fent una molt bona feina. Ara ens queda la segona per igualar-la i si entrenem fort, segur que la millorarem. Seguim!


INFANTIL MASCULÍ BLAU

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


C.E.E. Montessori 73-23 MINI MASCULÍ

Últim partit d’una primera fase molt dura, en el qual ens enfrontàvem contra un dels de dalt de la taula. Tot i la pista petita i la molt bona defensa del rival, aconseguim fer punts a partir de l’1c1 i de l’atac en estàtic. Falta millorar la defensa individual que això ens condiciona molt el marcador.


C.B. Farners 26-76 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Partit en el qual hem tingut força clares les nostres idees en defensa i això ens ha permès córrer el contraatac, a vegades amb èxit, i d’altres, no tant. Però ho hem intentat. En l’atac estàtic, hem de seguir treballant per millorar l’ocupació d’espais, tot i que hem estat, com de costum, força actives a través dels intercanvis i dels talls. A seguir treballant💪🏻💪🏻


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


PRE-MINI MASCULÍ BLANC

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE
Descansa