SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 84-53 C.E.B. Girona
Partit on comencem amb un ritme baix i sense aconseguir tancar el rebot defensiu. Després d’uns primers minuts amb dubtes i ells generant molt, ens trobem més còmodes en el partit i robem pilotes que ens permeten sortir ràpid al contraatac. Després a la mitja part sortim molt bé, com en els últims parits i aixemplem més la diferència, l’últim quart ells segueixen molt intensos i això fa que no ens surtin també les coses. Aprofitar per desitjar bones festes a tothom!


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ 83-41 U.E. Cellera Amer Les Planes

Partit que hem dominat de principi a final, amb molt bon ancert de 3 punts i grans jugades col·lectives. Falta millorar aspectes defensius, sobretot quan ens trobem en inferioritat física, però es veu la millora respecte el partit d’anada. Hem de vigilar petites desconnexions que tenim en alguns moments del partit i que ens penalitzen bastant. Content per veure jugadors que a principi de temporada, per diferents raons no aportaven el que creiem que podien aportar, i ara comencen a aportar i ajudar molt a l’equip, fins i tot són decisius. Amb aquesta victòria certifiquem el pas al grup de dalt de la segona fase.

CADET MASCULÍ 73-53 C.E. Palamós

Partit que hem començat una mica desencertats, sobretot des de la línia de 3, però a base de no rendir-nos i lliutar, hem pogut portar el partit al nostre terreny. Hem fet un gran partit defensivament durant els 40 minuts, i sobretot hem aconseguit allò que ens fallava en tots el partit, controlar el cap i les emocions en moments d’alta tensió en el partit. Llàstima de la quantitat de tirs lliures fallats, tot i això, molt content de l’evolució, l’entrega i l’actitud dels jugadors. Hem aconseguit guanyar al líder, un equip el qual a casa seva ens va guanyar de 17. Desitjar una ràpida recuperació el número 19 del Palamós! Victòria molt important de cares a la segona fase. Ara descansar i gaudir de les festes per tornar a tope!


C.B. Blanes 18-30 INFANTIL MASCULÍ BLANC

Bon inici de partit, als dos primers quarts agafem avantatge de 7 punts i marxem a la mitja part amb un +12 gràcies a posar bones pilotes interiors i córrer al contraatac anotant bàsquets fàcils. A la segona part, relaxació total i comencem a jugar pensant que ja tenim el partit guanyat. Conseqüències? Al final del 6è quart se’ns posen a 5 punts i amb la sensació que la cosa pot anar encara pitjor. Per sort, als últims quarts ens tornem a posar una mica les piles i agafem avantatge definitiu.

En defensa, hem de jugar més durs i defensar més bé el 1×1. I, en atac, no relaxar-nos perquè si ho fem, fallem cistelles fàcils. Tots els partits s’han de jugar a tope perquè si no ho fem qualsevol equip ens pot guanyar. A descansar i ens veiem passat festes!

INFANTIL MASCULÍ BLAU 40-47 C.B. Cristinenc
Inici de partit on vam sortir sense intensitat i ens vam veure superats pel rival, al principi de la segona meitat vam poder remuntar fins a estar 1 punt avall al marcador gràcies a una bona defensa que va permetre recuperar pilotes. Els 2 últims períodes van ser igualats i el desencert a sota la cistella i alguna badada en defensa va permetre al rival endur-se la victòria.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


C.B. Escolàpies 70-41 MINI MASCULÍ BLAU

Possiblement el partit més igualat que podíem tenir en aquesta competició, un rival amb jugadors molt físics, en el qual tot i això acabem el primer quart amb el marcador ajustat. Després de la mitja part, el partit va pujar d’intensitat i, sumat al cansanci i l’acumulació de faltes fan que dos parcials en els quals ens guanyen de 10 punts fa que el partit el guanyi l’equip rival.


Unió Vedruna Vermell 64-35 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Partit força estrany el que vam jugar dissabte. La primera part la vam jugar sense intensitat ni gaire esforç, en canvi, a la segona vam canviar el xip i vam lluitar molt. Hem de millorar en defensar, aguantar més l’1 contra 1 i ser més agressives en les ajudes. Ara a reposar dues setmanes i a tornar-hi. Bones festes a totes!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


C.E. Montessori 27-77 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Últim partit de la 1a fase, a on no ens jugàvem res a nivell de classificació i això ha fet, malauradament, que haguem baixat el ritme i intensitat respecte partits anteriors. Això però no taca la gran 1a fase que hem fet!!! Ara a descansar per Nadal i a tornar a tope al gener! Començarem amb el torneig de Sabadell el 11 de Gener!!💪🏀

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.