C.B. Tona 71-65 SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Partit que vam dominar des de l’inici contra un rival molt físic, l’encert en el tir exterior ens donava els primers avantatges en el primer quart i durant el segon i el tercer ens vam mantenir per davant al marcador, gràcies a la bona defensa tot i tenir problemes per controlar el rebot. A l’últim quart, però, quatre triples quasi consecutius del Tona capgirava el marcador i ja no vam tenir forces per tornar-nos a posar per davant.

ANOTADORS:

Porras, O. (2), Martini, L. (3), Usan, A. (0), Mckechnie, R. (-), Garriga, M. (-), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (0), Pascua, G. (26), Poch, S. (4), Casanova, E (9) iDarnés, P.(11). Tirs lliures: 17/26. Triples: 8 (4 Pascua, G., 2 Vallmajó, E. i 1 Darnés, P. i Mrartini, L.) Faltes personals: 17 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ(13-14), 2nQ (17-17), 3rQ (19-12) i 4tQ (22-22)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)


C.B. Lliçà d’Amunt 67-80 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit jugat diumenge a la tarda on ens presentem amb alguna baixa. Sortim sense trobar el ritme de partit i anem a batzegades. Després de la mitja part, aconseguim minuts on recuperem pilotes i aconseguim invertir la pilota a moments, i una cistella des de 8 metres ens dona l’empenta per jugar la nostra millor defensa en els 4 minuts del 4t quart. Partit molt físic on anem treballant per aconseguir saber jugar millor amb contacte. Esperem que la setmana vinent a l’últim partit de l’any 2019 el poliesportiu estigui ple, ens ajuda moltíssim!


JÚNIOR GROC


B.C. Torroella 66-58 CADET MASCULÍ

Hem començat molt bé, fent una gran defensa, que ens ha permès seguir per davant del marcador. La desconnexió a 3 minuts de la mitja part ens ha fet mal i hem anat a remolc tot el partit. Felicitar als nanos per la gran actitud i la millora, tot i anar amb 8 jugadors i el desavantatge del físic del rival, tots han aportat i ho han donat tot fins al final. La setmana que ve doble partit que guanyant un pràcticament certifiquem anar al grup de dalt i el diumenge partit guapo contra el primer classificat.


INFANTIL MASCULÍ BLANC 69-79 C.E. Palamós

Partit jugat el dissabte on ens enfrontàvem contra el segon classificat i on només volíem una cosa: competir fins al final i.. ho vàrem aconseguir. Vam mantenir un ritme alt de joc, amb intensitat defensiva i bona circulació de pilota durant tota la primera part. El resultat? 4 punts per sobre a la mitja part. Al 5è i 6è quart ens precipitem bastant en atac i sobretot ens agafen molts rebots ofensius la qual cosa fa que marxem 12 punts a sota al marcador. Al 7è quart sabem que podem tornar al partit si tornem a apretar en defensa. Ho aconseguim i juntament al encert ofensiu, comencem el 8è quart a només 5 punts del rival. A l’últim quart, el cansament, les males decisions en atac i un altre cop el seu rebot ofensiu fa que finalitzem el partit amb els 10 punts de desavantatge.

Molt content de l’esforç de TOTS els jugadors. Partits com aquests segur que ens fan millorar de cara al futur. Ara, aprendre dels errors i a seguir treballant com aquestes dues últimes setmanes d’entrenament.

C.E. Caldes 49-57 INFANTIL MASCULÍ BLAU
Partit on vam sortir adormits i el rival ens superava tant en atac com en defensa i van agafar 10 punts de marge que van mantenir durant tot el partit. Però els dos últims períodes vam començar a jugar tal i com practiquem als entrenaments, sobretot en atac que la paciència va portar l’encert i gràcies a la defensa vam remuntar el marcador i ens vam endur la victòria.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


MINI MASCULÍ BLAU 34-85 B.C. Fontajau

Com és habitual, hem proposat un partit amb alts i baixos que en el moment en que imposem el nostre ritme al partit anem bé. Això és el que ha passat a la primera part, una molt bona defensa individual de cada jugador ens ha permès arribar a la mitja part amb el marcador ajustat. A la segona part, dos parcials molt dolents i una baixada d’actitud fa que se’ns en vagin molt del partit i després és molt complicat de remuntar. Donar gràcies a en Martí del pre-mini blanc per venir a donar-nos un cop de mà.


C.E. Palamós 62-42 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Vam lluitar i ho vam intentar fins al final, però les forces no ens van donar per més. Érem vuit amb l’ajuda de la Núria del pre-mini, això va fer que juguéssim totes moltes parts. Ens va faltar concentració i actitud per lluitar rebots i pilotes dividides. Hem de millorar en la duresa de la defensa i en les finalitzacions a cistella.


C.B. Escolàpies 3-53 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Partit que vam saber dominar des del principi amb moltes recuperacions i cistelles fàcils. Tot i això necessitem augmentar el percentatge d’efectivitat en quan a les entrades. Errem molt de sota la cistella i això ens pot portar problemes en altres partits. Contents per la victòria i a seguir treballant! Proper partit contra Fontajau a les 9.00h a casa!


PRE-MINI MASCULÍ BLANC 75-25 Vedruna Palamós
Molt bon partit un cop més! Intensos i agressius com sempre robant moltes pilotes a línia de passada i al bot, i començant a ser generosos en atac amb passades llargues per acabar contraatacs i assistències prop de cistella, sempre buscant el company més deslliurat.
Ens hem assegurat classificació matemàtica a la 2a fase com a primers de grup a on ens trobarem altre cop el Vedruna Palamos que també té la classificació assegurada.
Avui amb l’ajuda d’en Pol Albert del pre-mini blau que ha estat molt bé!

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.