C.B. Grifeu 63-60 SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Partit molt igualat des de l’inici amb alternatives al marcador fins a mitjans del tercer quart on el Grifeu va aconseguir una diferència de 12 punts la qual vam aconseguir retallar però, malauradament, no es va poder capgirar tot i tenir un triple per forçar la pròrroga.

ANOTADORS:
Porras, O. (9), Martini, L. (7), Usan, A. (7), Mckechnie, R. (2), Garriga, M. (-), Alonso, G. (-), Vallmajó, E. (-), Jaén, X. (15), Pascua, G. (-), Poch, S. (8), Casanova, E (3) i Darnés, P.(2). Tirs lliures: 12/17. Triples: 1 Porras, O., Jaén, X. i Usan, A.. Faltes personals: 17 (cap eliminat).
Parcials: 1rQ (17-13), 2nQ (16-13), 3rQ (20-21) i 4tQ (10-13)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL) 63-70 A.E. Boet Mataró 

Partit molt igualat fins al final on petits detalls i decisions molt complicades pels àrbitres van fer decantar el partit pels visitants. Tot i la derrota l’equip va estar molt intens en defensa, tant amb individual com en zona. Això sí, es va tornar a perdre el rebot com en els últims partits. En atac es va jugar força bé en estàtic tant contra zona com contra individual, va ser el partit on més s’ha compartit la pilota, però no es va tenir prou encert. La falta de control del rebot no va permetre correr tant com altres partits. A seguir treballant!


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)


JÚNIOR GROC


CADET MASCULÍ


C.B. Sant Narcís 42-92 INFANTIL MASCULÍ BLANC

Partit on nomé volíem una cosa: no sortir com el partit de la setmana passada. I ho vàrem aconseguir. Tot i que al primer quart vàrem fallar molt sota cistella, l’actitud, la concentració i l’agressivitat ja es veia que no era la mateixa. Una bona pressió a tota la pista ens va fer recuperar moltes pilotes la qual cosa va fer que, de mica en mica, anéssim augmentant la diferència al marcador. A treballar fort aquestes dues setmanes per competir al màxim al proper partit.

INFANTIL MASCULÍ BLAU 55-60 Bisbal Bàsquet
Partit molt igualat on no va haver-hi cap domini i la intensitat en defensa manava. El rival va agafar una petita diferència al sisè període que no vam poder remuntar del tot degut al desencert en els tirs, i sobretot els tirs lliures. Toca millorar sobretot l’encert i jugar sempre amb la mateixa intensitat defensiva.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS


MINI MASCULÍ BLAU


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 45-75 GeieG UniGirona 

Primer de tot, agraïr a la Jana que ens vingués ajudar. Ens va donar un molt bon cop de mà. Moltes gràcies!! En referència al partit, per part nostra, no hem jugat fluïdament en atac i ens ha costat força poder enllaçar passades i fer atacs alegres. En defensa hem de continuar millorant el nostre balanç defensiu i posar atenció a les jugadores que no tenen la pilota! Però res que amb treball, esforç i concentració no poguem millorar.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU


C.B. Roses 8-58 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Seguim amb la bona línia de les últimes setmanes, amb molta intensitat i jugant cada cop més generosos buscant companys deslliurats quan no tenim opcio de 1 contra 1. Avui amb l’ajuda de l’Smile del pre-mini blau i d’en Mateu del pre-mini Peralada Storks. I divendres anem al torneig de Vic a on esperem poder competir contra equips de Barcelona..serà segur una experiència molt bona!

dav


PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Descansa.