Ja tenim les dates de les trobades de la 5a edició del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. Agafeu el calendari i marqueu en vermell aquests dies:

  • 22/12/19 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 12/01/20 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 16/02/20 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 29/03/20 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 25/04/20 – PENDENT CONFIRMACIÓ (Plaça Catalunya – Fires i Festes Sta Creu)
  • 31/05/20 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres

Per a tots els pares i mares nous, us informem que la CEBA adapta el Reglament de minibàsquet a les seves necessitats per facilitar la diversió i l’aprenentatge dels participants. Per tant, continuarem amb els enfrontaments de 4 contra 4 per tal fomentar el joc col·laboratiu dels nens i nenes que estan a la pista, i els partits seran sense marcador per potenciar la rivalitat amistosa entre totes les escoles. A més, tornarem a participar en l’educació dels hàbits saludables dels més petits entre d’altres coses, i per això, cada jornada anirem treballant la HIGIENE, la HIDRATACIÓ i l’ALIMENTACIÓ, a mida que finalitzin els partits.

Per descomptat que, a part dels pares i mares, es tracta d’unes jornades lúdiques i festives on tothom hi està convidat. Apreteu a la família i amics perquè vinguin a fer pinya i animar als seus. Estem segurs que tots els nens i nenes us ho agrairan!