SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Descansa.


Unió Girona 59-75 JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)

Partit amb molta intensitat, on hem anat per davant al marcador durant tot el partit. Encara falta molta feina, però comencen a sortir les coses.


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Descansa.


JÚNIOR GROC

Descansa.


U.E. Cellera Amer Les Planes 38-39 CADET MASCULÍ

Partit molt espès on hem començat molt adormits. Fins al 3r quart no hem començat a jugar el nostre joc, però el desencert i una mala actitud ha fet que el partit estigués ajustat fins al final. Falta treballar moltes coses, però amb ganes i actitud per treballar i millorar!


INFANTIL MASCULÍ BLANC 61-53 C.B. Salt

Quart partit de lliga i una setmana més que no hem pogut tenir a tots els integrants de l’equip disponibles pel partit. Sabíem que no seria fàcil ja que jugàvem contra un equip que estava més amunt a la classificació. Sortida intensa defensant bé però perdent moltes pilotes en atac. Mica en mica hem anat corregint aquestes pèrdues, jugant amb més paciència en atac i buscant millors opcions en 1 contra 1. Degut a això, ens hem situat a la mitja part +8. A la segona part hem sabut mantenir el resultat tot i que hem hagut de lluitar fins al final.


INFANTIL BLAU 58 – 34 C.E. Caldes Malavella
Un bon inici ens ha permès còrrer i fer cistelles fàcils al contraatac que ens ha donat avantatge per poder jugar més tranquils. Per primer cop hem sabut mantenir la concentració durant tot el partit i això ens ha fet no baixar mai dels 10 punts, gràcies també a una molt bona defensa per part de tot l’equip. Quan el rival no ens ha deixat còrrer hem tingut també la paciència per jugar estàtic tal i com treballem a entreno i hem millorat el joc comparat amb els partits anteriors. Donar les gràcies també a en Xavi, en Martí i en Joel de l’infantil Blanc que ens han ajudat.

Bisbal Bàsquet 67-51 INFANTIL MASCULÍ BLAU

Primera meitat on hem jugat molt adormits i el rival ha aprofitat el físic per agafar una avantatge considerable, on la defensa no existia i en atac no teníem pràcticament encert. A partir de la segona meitat ens hem posat les piles, i hem començat a jugar i sobretot pujar el nivell d’intensitat en defensa que ha fet que el rival no anotés tant fàcil, i en atac la bona circulació de la pilota ens ha donat tirs fàcils i bones penetracions. Cap de setmana en dos partits on anem evolucionant el joc un partit rere l’altre.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS 7-57 Bàsquet Vilafant

“La obertura de ulls”. Fredament pensant ens han donat els recursos per poder fer un pas gegant. El rival ha sigut superior, però ens ha ensenyat un millor bàsquet on crec que la frustració ens ha donat armes per poder millorar. Queden molts de conceptes per treballar però sabem “d’on venim” i “on volem anar”, ara només queda treballar.


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


MINI MASCULÍ BLAU 40-62 Escolàpies Figueres

Tot i anar guanyant molta estona del partit, un parcial de 30 punts fa que no ens emportem la victòria.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 52-2 Escolàpies Figueres

Partit amb molta aportació a l’anotació per part de tots els jugadors. Aquest nivell d’encert serveix per animar-nos a seguir treballant. Destacar també que els jugadors han sigut capaços d’aixecar el cap i donar l’oportunitat d’anotar a tothom. Tot i la diferència al marcador, hem estat concentrats durant la major part del partit. Ara toca treballar per reduir aquests moments de desconnexió que tenim. Tot i així toca felicitar els nens i animar-los a seguir millorant. Pròxim partit el dia 9 a les 09.00h a la pista del Fontajau!


Bàsquet Vedruna Palamós 37-87 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit més intens i disputat dels 3 que hem jugat de lliga a dia d’avui, contra un rival que tot i la diferència al marcador i gràcies al seu encert en el tir exterior no va tirar mai la tovallola. Per part nostra, seguim pujant en intensitat defensiva i anem millorant en sortida de pilota al contraatac i en situacions d’1 contra 1, tant en carrera com en estàtic.


PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS 69-19 C.B. Verges


Escolàpies Figueres 47-40 PRE-MINI FEMENÍ UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.