SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ) 71 – 72 C.B. Llinars

Primer partit de la temporada a casa. A la primera part el Llinars va tenir un encert elevadíssim de tres punts que ens feia anar a remolc al marcador, tot i així, aconseguíem mantenir-nos a prop. A la segona part, aconseguíem baixar el seu encert en el tir, i els darrers 20’ hi va haver una constant alternança al marcador. Tot i que semblava que podíem sentenciar el partit, un triple a l’últim segon dels visitants ens condemnava a la derrota.

Anotadors:
Porras, O. (2), Martini, L. (4), Usan, A. (3), Mchechnie, R. (3), Garriga, M. (14), Alonso, G. (6), Vallmajó, E. (10), Jaén, X. (-), Pascua, G. (17), Poch, S. (12) i Casanova, E. (0). Tirs lliures: 13/26. Triples: 3 Pascua, G. i 1 Usan, A., Vallmajó, E., Alonso, G. Faltes personals: 18 (cap eliminat).

Parcials: 1rQ (25-23), 2nQ (18-23), 3rQ (13-12) i 4tQ (15-14)


JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL) 69 – 66 C.B. Sant Feliu

Primera part amb moltes errades i molt encert del rival que ens ha portat a anar 9 avall. Un tercer quart molt bo sobretot en defensa (que ens ha permès córrer) ha eixugat la diferència. Un últim quart molt seriós ha confirmat la remuntada!


JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL) 87 – 52 C.B. Vilassar de Dalt

Primer partit jugat a casa on sortim amb gran encert des de la línia de 6,25 que ens permeten agafar els primers avantatges, acabant la primera part del partit amb 51 punts. Aquest fet, després dels nostres primers partits amb poca anotació, ens donava ànims per afrontar la segona part, en la qual el Vilassar comença a enllaçar bones jugades que els proporciona millor anotació. Hem de seguir amb el treball diari, agrair a tothom que va venir ja que es nota molt quan animem!


JÚNIOR GROC 39 – 77 Bàsquet Porqueres

Un primer quart fatal (12-30) i un mal atac en el 2on i 3er quart (4 i 7 punts respectivament) condicionen el partit. La defensa intermitent va permetre al rival anotar amb facilitat. Encara falta millorar concentració i calma en atac.


CADET MASCULÍ 68 – 67 B.C. Torroella

Partit contra el primer classificat on hem anat per darrera al marcador tot el partit i, a base d’actitud, hem remuntat el partit. Actitud al 200%!


B.C. Fontajau 35 – 39 INFANTIL MASCULÍ BLANC

Primera part bona. Segona part no hem aconseguit igualar el seu nivell d’intensitat i hem patit fins al final.


INFANTIL MASCULÍ BLAU


C.B. Escolàpies 73 – 28 INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS

Hem començat valents, però la responsabilitat en defensa i la constància ha fet que sigués molt fàcil per l’equip rival encistellar. Hi ha hagut molt de ritme durant tot el partit però els errors han penalitzat molt.


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS 44 – 11 A.E. Begur

Partit on hem anat de menys a més, falta treballar la condició física pels propers compromisos. Destacar el bon debut de la Noèlia Garrote en el seu primer partit oficial.


B.C. Fontajau 86 – 36 MINI MASCULÍ BLAU

Tot i el resultat, contents pel treball i l’actitud de l’equip.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 54 – 23 Bàsquet Vilafant

Partit amb un ritme baix de joc on, en algunes parts, hem jugat amb poca intensitat. En línies generals, bé en defensa. En atac hem de seguir treballant perquè els nostre joc sigui més fluïd i dinàmic. Mica en mica ho aconseguirem. Molt content pel treball i l’esforç de les jugadores, cada dia anem fent “passets” endavant!!


C.B. Grifeu 22 – 33 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Molt bon partit per part de tot l’equip que ens dona la primera victòria de la temporada com a premi. Val a dir que el rival ha plantat cara durant tot el partit i se’ls ha d’aplaudir ja que alguns tenien fins a dos anys menys que els nostres jugadors. Hem creat diferències sobretot quan hem jugat amb passades que ens han donat tirs alliberats. Cal destacar la generositat de tot l’equip a l’hora de deixar anar la pilota i donar l’oportunitat de fer punts a tothom. Tot i la millora notable que es veu en aquest equip setmana rere setmana, falta moltíssima feina que farem encantats. Ara toca gaudir de la victòria i de la feina ben feta! Pròxim partit el dia 26 a les 09.00h a casa!


PRE-MINI MASCULÍ BLANC 52 – 2 C.B. Roses “Negre”
Partit contra un equip de primer any on de seguida hem marxat al marcador. Aquesta situació ens ha permès provar coses noves practicades als entrenaments tant en defensa com en atac. Cal continuar entrenant amb la mateixa intensitat com fins ara per aconseguir ser el màxim de competitius en els pròxims partits que seran més durs.

La Salle Palamós Blau 88 – 43 PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.