C.B. La Vall d’en Bas 69-55 SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Partit a una de les pistes més complicades de la lliga. Tot i no poder trobar ocasions clares de tir, la bona defensa ens permetia acabar el primer quart empatats. En el segon, l’encert dels locals i el nostre col·lapse ofensiu trencava la igualtat en el marcador abans del descans. A la segona, tot i millorar ofensivament no vam ser capaços de retallar distàncies en el marcador, donant una victòria clara i merescuda a la Vall d’en Bas.

Anotadors:
Porras, O. (0), Martini, L. (4), Usan, A. (5), Mckechnie, R. (2), Garriga, M. (8), Alonso, G. (6), Vallmajó, E. (8), Jaén, X. (10),
Pascua, G. (3), Poch, S. (5) Casanova E. (2).

Tirs lliures: 10/20.
Triples: 6 (2 Jaén, X. i Vallmajó, E. i 1 Poch, S., Martini, L. i Usan, A.).

Faltes personals: 17. Eliminat: cap.
Parcials: 1er quart (12-12), 2n quart (21-8), 3r quart (22-17), 4t quart (14-18).


Maristes Ademar 90-42 JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)

Rival molt superior, cap opció.


C.B. Sant Narcís 59-69 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit jugat a Palauu començant amb un primer quart molt igualat amb petits avantatges dels dos equips. En el segon quart aconseguim un avantatge de 8 punts però ells amb molt de treball aconsegueixen igualar el partit, tancant una primera part molt igualada on petits detalls feien agafar avantatge a un o altre. A la segona meitat ells surten molt concentrats i ens fan un parcial de 8 a 0 només començar. A través de jugades aïllades entrem un altre cop al partit. Tot al contrari respecte al 3r quart, a l’últim sortim més atents i amb un parcial de 2 a 14 ens permet agafar marge. Després d’una pre-temporada amb moltes baixes comencem a recuperar jugadors, la imatge donada segur que serà millor en pròxims partits.

Parcials: 1rQ (17-18), 2nQ (14-13), 3rQ (20-17), 4tQ (8-21)

C.E.B. Girona 62-71 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit jugat a Girona on després d’analitzar el partit de sant Narcís i, sense molt de temps de resposta, entrem molt tard al partit, ja amb un parcial de 21-10 on el que havíem demanat, i és el que hem de seguir en la millora, no ho aconseguim. Plantegem el partit diferent i aconseguim entrar al partit, al contrari de Sant Narcís sortim molt encertats al tercer quart i amb un parcial de 8-0 agafem el primer avantatge. Partit molt semblant, on no acabem de donar una bona imatge. En els pròxims partits ja tindrem els jugadors recuperats i entraran en rotació, segur que augmentarem la intensitat. Esperem que vingui molta gent dissabte, ja que és el nostre primer partit a casa a les 16.00h.

Parcials: 1rQ (21-10), 2nQ (10-19), 3rQ (20-26), 4tQ (11-18)


C.B. Sant Narcís 57-46 JÚNIOR GROC

Partit molt ajustat amb diferències alternades pels dos equips de no més de 4 punts, amb bona defensa i actitud de l’equip però masses errors en atac. 19 tirs lliures fallats i tres pèrdues a l’últim minut fan escapar la victòria.


CADET MASCULÍ 85-67 C.B. Grifeu

Partit que hem començat desconnectats, però a poc a poc hem agafat ritme i hem aconseguit guanyar el partit gràcies a que hem començat a jugar de la manera que sabem. Tot i això, ha estat un partit molt físic i intens que un bon 3r quart ens ha donat aire per guanyar el partit tot i el bon partit del Llançà. Donar les gràcies a en Nil Rosillo del Júnior Groc, que la seva ajuda ens ha donat la rotació interior que necessitàvem.


INFANTIL MASCULÍ BLANC 48-50 Bàsquet Vilafant


C.B. Sant Feliu 67-37 INFANTIL MASCULÍ BLAU

Partit on un mal primer quart va donar un petit avantatge als locals que vam saber aguantar i fins i tot retallar al cinquè quart però a partir del sisè i fins al final del partit vam baixar la intensitat defensiva i un parcial de 15-2 al sisè els va fer marxar al marcador. Tot i això, hi haver un petit pas endavant en el nostre joc tant ofensiu com defensiu on hem de seguir treballant.

INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS

Descansa.


PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS

Descansa.


MINI MASCULÍ BLAU 29-66 Bàsquet Vilafant

Tot i la diferència de físic, un partit molt ben jugat per part nostre i ja es noten les millores.


MINI FEMENÍ UCAP STORKS 53-30 B.C. Torroella

Primer partit a casa davant d’un Torroella que era molt més físic que nosaltres. No va ser un partit gaire fluïd ja que el rival apretava molt en defensa, però nosaltres vam saber sortir molt bé al contraatac i, a partir d’aquí, trobar bàsquet fàcils o avantatges per trobar la jugadora alliberada. La nostra intensitat defensiva va ser molt bona i la concentració durant el partit va ser implecable. Felicitats noies, a seguir treballant!


Unió Girona 56-6 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Molt bon partit per començar la temporada. Ens hem trobat un equip molt intens i agressiu. Hem començat a treballar la sortida de pilota i hem fet una gran defensa davant d’un equip que eren físicament més forts. Hem de millorar la precisió de les passades i controlar el balanç defensiu. Seguim treballant amb una temporada que hem agafat tots amb molta il·lusió. El pròxim partit el juguem el dia 18 a les 10.30h a la pista del C.B. Grifeu.

Parcials: 1rQ (17-2), 2nQ (8-0), 3rQ (9-2), 4tQ (8-0), 5èQ (2-0), 6èQ (2-0), 7èQ (4-0), 8èQ (13-0)


PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Descansa.

Bàsquet Vilafant 56-11 PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS


PRE-MINI FEMENÍ UCAP STORKS 17-53 Unió Vedruna


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.