SÈNIOR MASCULÍ (3A MASCULÍ)

Descansa.


BISBAL BÀSQUET ROIG 89-62 JÚNIOR MASCULÍ BLAU (INTERTERRITORIAL)

Bon partit tot i la derrota amb un marcador més inflat del que realment ha estat el partit.


BÀSQUET GIRONA U17 89-58 JÚNIOR MASCULÍ BLANC (INTERTERRITORIAL)

Partit disputat a Girona, on comencem molt freds i encara sense els conceptes clars. Davant tenim un equip molt físic i que ens penalitza amb les nostres errades. A la mitja part fem algun canvi i entrem al partit però els últims 10 minuts no sabem estar al partit i ells no baixen la intensitat. Analitzarem el partit, intentarem treballar més, seguim!


C.B. SARRIÀ DE TER 70-45 JÚNIOR GROC

Partit intermitent que a estones es va jugar i defensar bé, però masses errors donaven vida al rival. Al tercer quart vam fallar tres pilotes quan estàvem a un 1 punt per sota al marcador. A l’últim quart la intensitat i experiència del rival varen donar una inflada victòria, falta millorar sobretot intensitat.


CESET 49-46 CADET MASCULÍ

Partit molt igualat i molt intens degut al físic de l’equip local. Els tirs lliures fallats i el desencert en atac ens ha fet perdre. Però un 10 per les ganes i intensitat dels jugadors.


C.B. FARNERS 87-58 INFANTIL MASCULÍ BLANC

Partit aguantat fins a la mitja part. A partir de llavors, res a fer contra un equip mes físic i amb un ritme de partit més alt que el nostre.


INFANTIL MASCULÍ BLAU 39-63 CB NOU CAULÈS

Un mal inici i falta d’intensitat durant tot el partit els hi ha donat la victòria.


INFANTIL MASCULÍ PERALADA STORKS 49-63 C.B. GRIFEU

Partit dinàmic on el desencert a cistella i la defensa ha perjudicat molt. L’actitud i la intensitat ens ha acompanyat tot el partit.


BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS 86-40 PRE-INFANTIL FEMENÍ UCAP STORKS

Partit contra un rival que ens va superar en ritme i intensitat, sobretot a la primera part. A mesura que va anar avançant el partit i ens vam adaptar a la seva intensitat es va començar a veure coses que estem treballant els entrenaments!!


CB ROSES VERD 63-13 MINI MASCULÍ BLAU

Partit contra un rival superior. Tot i així, l’equip ha tingut bona actitud!


U.E. BASQUET CADAQUÉS 22-49 MINI FEMENÍ UCAP STORKS

Partit que van començar dominant les nostres rivals en els dos primers quarts. A partir de llavors, vam imposar el nostre joc col·lectiu i la nostra defensa. En atac vam ocupar força bé els espais. Un deu l’actitud, la intensitat i les ganes de les jugadores!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Descansa.


CB SALT BLANC 0-50 PRE-MINI MASCULÍ BLANC
Primer partit de la temporada en el qual hem mantingut la intensitat dels tornejos i amistosos de pre-temporada. Una molt bona defensa ens ha permès robar pilotes i sortir al contraatac per anotar amb facilitat des del principi. En atac hem pogut treballar situacions d’1 contra 1 tant en estàtic com en carrera. Aquesta setmana ens ha vingut a ajudar l’Unai del pre-mini Peralada Storks!

PRE-MINI MASCULÍ PERALADA STORKS 21-71 CEB GIRONA NEGRE


B.C. TORROELLA 56-6 PRE-MINI FEMENÍ UCAP STORKS


VETERANS

Pendent calendaris.


SÈNIOR MIXTE

Pendent calendaris.