Ja tenim aquí l’inici de la Temporada 2019/20 i, amb ella, la III Edició de “La foto del Mes”. A data d’avui, els fotògrafs i fotògrafes que acompanyen l’equip femení s’emporten sempre els premis! I haurà venjança dels equips masculins? Algun equip de l’UCAP tornarà a guanyar el premi a “La foto de la Temporada 2019/2020”? Per si durant l’estiu heu desconnectat massa o sou nouvinguts/des al Club, us fem una petita explicació del funcionament.

Com ho farem?

A final de mes s’escolliran les millors fotos de totes les que ens heu fet arribar, i el següent dilluns que toqui Junta del Club, s’escollirà la foto guanyadora entre els assistents. Un cop escollida, citarem el fotògraf/a guanyador a les xarxes socials del Club, i la foto serà publicada a la portada de la nostra pàgina de Facebook i al nostre perfil de Twitter durant tot el mes següent. A mes a mes, la foto que en surti victoriosa participarà, juntament amb les altres fotos guanyadores de cada mes, en la votació final que celebrarem el dia del dinar social per escollir la millor foto de la temporada.

Com participar?

Molt fàcil! Ens heu d’enviar fotos divertides, curioses o artístiques, de l’equip, dels entrenaments, dels partits, etc. Ens les podeu enviar de diferents maneres:

  • A través del correu electrònic: xsocials@adepaf.cat
  • A través del Facebook, enviant la foto per privat
  • A través de Twitter, enviant la foto per privat
  • A través d’Instagram, enviant la foto per privat

Què haig de tenir en compte?

  • Mida de la foto. És recomanable que envieu fotos horitzontals enlloc de verticals perquè s’ajusti millor a la portada del Facebook i Twitter.
  • Qualitat de la foto. Com més qualitat, millor!

Guanyadora de la I Edició: Foto de la Temporada 2017/18.

Guanyadora de la II Edició: Foto de la Temporada 2018/19.