El 8 de Setembre de l’any passat, CB Adepaf conjuntament amb la Fundació Altem i el Centre de Lleure El Dofí van iniciar plegats un nou projecte molt ambiciós consistent en la creació d’una nova secció dins del Club: l’equip Sènior Mixte, format íntegrament per jugadors i jugadores de l’Altem i del Dofí. Així doncs, a principis de la temporada 18/19, aquest nou equip format inicialment per 6 jugadores i 4 jugadors, ha acabat consolidant-se de manera exitosa per 13 components al mes de juny.

Durant l’any, l’equip ha participat en 4 trobades organitzades pels consells esportius de la província de Girona, on també n’han format part els equips del CB Salt – Fundació Elna, la Fundació Ramon Noguera, el CB Banyoles i el CB Berga. A més, el nostre Sènior Mixte també ha participat al MIC Integra de Bàsquet celebrat durant la Setmana Santa a Vidreres.

A nivell de joc, l’equip estava format per jugadors i jugadores que quasi no havien jugat a bàsquet i la millora durant la temporada ha estat espectacular aconseguint victòries importants en les últimes jornades. El millor sense cap dubte però, és veure les ganes d’aprendre i la motivació que desprenen tots els integrants del Sènior Mixte, que de ben segur té el futur assegurat dins del CB Adepaf.

Bon estiu!

Joan i Belén