Avui, Dimarts 18 de Juny de 2019, hem viscut una de les experiències més reconfortants com a Club de bàsquet! El president de la Federació organitzadora de la KBL (Korean Basketball League), juntament amb els 10 presidents dels Clubs més importants de tal lliga, després de la visita al F.C. Barcelona, han arribat a Figueres recomanats per la Federació Catalana de Basquetbol per conèixer un dels Clubs no professionals que realitza una bona tasca, tant a nivell de formació a categories de la base com el treball a nivell social que l’envolta.

La trobada s’ha iniciat explicant a nivell institucional el C.B. Adepaf Figueres, tant la història del Club com l’actualitat amb les diferents activitats que es duen a terme, tals com la CEBA amb el seu treball de valors i la seva participació a les Fires i Festes de Santa Creu de Figueres, l’orgull del Sènior Mixte juntament amb El Dofí i la Fundació Altem, l’equip de veterans, el treball a nivell social amb activitats com la Jornada de Bàsquet Social i el Dinar Social del Club, entre d’altres. Seguidament, en Carlos López ha parlat de la filosofia de joc del Club descrita al llibre publicat juntament amb en Xavi Vallmajó que guia la formació de les categories base del C.B. Adepaf Figueres.

Finalment, s’ha fet balanç de la trobada amb una estona de Q&A i l’intercanvi d’obsequis per agrair mútuament  la gran experiència d’avui! Molt agraïts a la Federació Catalana de Basquetbol per recomanar-nos com a un dels Clubs no professionals exemplars en la formació de la base i el treball social i deixar-nos compartir les nostres experiències  en jornades com les d’avui!