SÈNIOR MASCULÍ

Fi de Temporada.


JÚNIOR MASCULÍ

Fi de Temporada.


CADET MASCULÍ BLAU

Fi de Temporada. 


CADET MASCULÍ BLANC

Fi de Temporada.


CADET MASCULÍ GROC

Fi de Temporada.


C.B. Roses 66-56 PRE-INFANTIL MASCULÍ

Bon començament on al tercer quart ja han marxat de bastant al marcador. No hem presentat un bon joc col·lectiu. Tot i així, hem aconseguit fer bastants punts gràcies al bon encert de cara a cistella. En defensa hem estat fluixos i hem permès bàsquets fàcils al rival.


MINI MASCULÍ 71-33 Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc”

Bona sortida contra un rival que si no haguéssim sortit a totes ens hagués posat les coses difícils. Molt contents de la feina feta.

MINI MASCULÍ 79-30 Unió Maristes

Bona feina en el que ha sigut l’últim partit de la temporada!


PRE-MINI FEMENÍ 70-20 C.B. Salt

Últim partit de la temporada en el qual vam sortir un xic adormides (segurament per l’hora, les 9 del matí, a la qual no estem acostumades🤔). Ritme lent als primers quarts que no ens va permetre fer el nostre joc. A meitats del tercer quart, punt d’inflexió: augmentem la lluita i la concentració i recuperem la forma de joc habitual.

Com hem comentat, el de dissabte va ser l’últim partit de lliga. Es va acabar una temporada molt bona. Les jugadores han treballat de valent a cada entrenament per millorar tècnica i tàcticament. I el més important de tot… hem aconseguit ser un EQUIP en tot moment. Ens hem ajudat quan ha fet falta, ens hem animant quan ho necessitàvem i, sobretot, hem compartit molts bons moments tots plegats. Però això no s’acaba aquí. La temporada que ve més i millor!!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Fi de Temporada.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Fi de Temporada.


PRE-MINI MASCULÍ GROC 41-49 C.B. Sant Feliu.

Tot i anar guanyant tot el partit, uns dos últims quarts fan que perdem un emocionant partit. Tot i això molt bona temporada de l’equip!


VETERANS

Fi de Temporada.