SÈNIOR MASCULÍ

Fi de Temporada.


JÚNIOR MASCULÍ 73-64 Bàsquet Vedruna Palamós “Blanc”

Bon partit, on tothom ha posat el gra de sorra i la intensitat necessària per parlar de tu a tu amb un rival de la part alta de la taula. Hem pogut defensar els 40 minuts a un alt nivell i això ha fet que el rival, molt mes físic que nosaltres, es trobés davant d’una defensa molt agressiva que combinava amb un joc ràpid i efectiu. Tot igualat fins al tercer quart, en el qual vam saber frenar el rival amb la nostra defensa i, tot i la seva defensa zonal, vam trobar la paciència suficient per atacar-la i aconseguir un parcial 19-8, donant així un avantatge que vam saber mantenir fins al final. Darrer partit d’una temporada amb molts alts i baixos però aquesta victòria ens deixa bones sensacions per continuar treballant i anar millorant. Avui amb l’ajuda den Pep Mesas i en Marc Abad (21 punts i molt bona defensa als pivots rivals.)


CADET MASCULÍ BLAU

Fi de Temporada. 


CADET MASCULÍ BLANC

Fi de Temporada.


CADET MASCULÍ GROC 77-73 Bàsquet Vedruna Palamós


Bàsquet Vilafant 61-55 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ

Fi de Temporada.


PRE-MINI FEMENÍ 52-17 Escolàpies Figueres “10-09”

Partit molt intens des del principi fins al final. Hem estat concentrades tot el partit i això ens ha permès córrer bé al contraatac. Encara ens queden coses per millorar, però estem molt contentes de la feina feta fins a dia d’avui. Seguim!


C.E.B. Girona “Negre” 58-55 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

C.B. Quart 84-44 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Últim partit de l’any contra un dels co-líders en el qual hem aguantat fins a mitja part amb bon joc i intensitat. A la segona part quan han marxat una mica al marcador ens hem enfonsat i no hem pogut competir. Balanç molt positiu d’aquesta temporada en la qual amb 6 nens de primer any ens hem classificat per jugar a nivell A i hem pogut millorar molt en ritme, intensitat, joc de 1 contra 1, domini de pilota, etc. Queda molta feina per fer, sobretot en conceptes defensius i en circulació de pilota, però anem molt bé!!!! L’any que ve aquests nens seguiran donant guerra segur!!!


C.B. Sant Hilari 32-35 PRE-MINI MASCULÍ GROC


VETERANS

Fi de Temporada.