SÈNIOR MASCULÍ

Fi de Temporada.


C.B. Quart “Negre” 74-69 JÚNIOR MASCULÍ

Primer quart amb bones sensacions, que s’han anat diluint quan hem començat a moure la banqueta. Un mal 2n quart ha crescut als locals que han estat molt encertats en el tir exterior i dominant el rebot anotaven en quasi tots els atacs. Al tercer quart hem tornat a dominar gràcies a una bona defensa, però la zona local ens ha tornat a despistar i no hem escollit les millors opcions en atac i els locals han dominat el “tempo” del partit. Avui amb l’ajuda den Pau i en Guillem del cadet blanc.


C.B. Sant Narcís U16 70-76 CADET MASCULÍ BLAU

Partit amb un mal inici de quart encaixant triples (4 dels 10) i pèrdues no forçades, ja en els quarts restants una molt bona actitud permet recuperar pilotes gràcies a la defensa, millorant en rebots i joc interior. Victòria important per ser l’últim partit ja que ens toca descansar la propera jornada, i ens assegura la tercera posició. Felicitar a tot l’equip pel treball d’enguany.


CADET MASCULÍ BLANC

Fi de Temporada.


C.B. La Vall d’en Bas “B” 42-61 CADET MASCULÍ GROC


PRE-INFANTIL MASCULÍ 50-62 F.D. Cassanenc


MINI MASCULÍ

Descansa


Bàsquet Vilafant 25-75 PRE-MINI FEMENÍ

Partit en el qual vam sortir a jugar molt concentrades i vam saber mantenir aquesta concentració durant els 8 quarts. Això va fer que tant en atac com en defensa les coses ens sortissin força bé davant d’un equip molt intens. Felicitar a les 12 jugadores per les ganes i la intensitat que posen per aprendre i millorar entrenament rere entrenament.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Juga Dimarts a les 18.30h a CASA contra el C.B. Escolàpies “10-09”.


C.B. Sant Feliu “Blau” 41-26 PRE-MINI MASCULÍ GROC

Vam començar el partit amb molt bon ritme i imposant el nostre ritme fent un molt bon parcial. Llavors vam baixar molt el ritme i el rival va anar remuntant a poc a poc i després ja no vam poder-hi fer res. Em quedo amb el primer quart que reflexa tota l’evolució que hem fet aquesta temporada.


B.C. Palafrugell 62-79 VETERANS

Un primer quart amb molt d’encert (30 punts) facilita la resta del partit.