SÈNIOR MASCULÍ 46-72 C.B. La Vall d’en Bas 


C.B. Farners “A” 57-43 JÚNIOR MASCULÍ

Bon inici de partit, amb bona defensa i encert en atac, parcial de 7-17, però els locals van reaccionar i el segon quart va ser de domini local. Malauradament, una mala selecció de les ocawsions davant la zona local al tercer període (només 4 punts anotats) ens deixa sense opcions en un partit que havia començat bé, però que el pas dels minuts va anar diluint el nostre joc. Aquesta vegada amb l’ajuda den Bernat i l’Adal del cadet groc.


CADET MASCULÍ BLAU 61-43 C.B. Salt “A”

Partit amb un mal inici, amb manca de concentració i errors en precipitacions. A partir del segon quart, una millor defensa permet jugar a la contra i recuperar el marcador, el bon percentatge de tirs ens dona la tranquil·litat per guanyar. Felicitar a l’equip i als jugadors recuperats de lesions i malalties.


CADET MASCULÍ BLANC 94-64 C.B. La Vall d’en Bas “A”

Últim partit d’una gran temporada a interterritorial! L’equip ha fet una gran progressió, amb uns jugadors compromesos amb la gran fita proposada. Se’ls demanava esforç, treball, ganes i molta il·lusió des de l’staff tècnic i no n’ha faltat. Felicitats nois; segurament no us adoneu de tot del canvi que heu fet a dins i fora la pista, però la vostra tossuderia en millorar han fet que ens divertíssim tan en cada setmana.. 

Els dos entrenadors no podem estar més contents. Tot i l’exigència que demostrem sempre, estem molt satisfets del treball i resultats en una categoria que demana molt. Gràcies per aquesta gran experiència i a pensar ja en la següent temporada!


CADET MASCULÍ GROC 79-66 Unió Girona

Molt bon joc a l’inici del partit que ens van permetre anar al descans amb una avantatge còmode, un mal inici del tercer quart va fer que retallessin avantatge però de nou vam jugar bé i vam arribar a l’últim quart amb una avantatge clar que van retallar, al final, vam imposar de nou el joc, degut a les eliminacions per faltes dels visitants, el qual ens va donar la victòria.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 32-46 C.B. Roses


C.B. Farners “A” 81-51 MINI MASCULÍ

Partit contra un bon rival on hem estat lluitant de tu a tu fins al 5è quart. A partir de llavors, les forces s’han acabat i el cansament ens ha fet jugar precipitadament en atac i amb ajudes lentes en defensa. Degut a això i a la qualitat de l’equip rival, en el 6è i 7è quart el local ha marxat al marcador. Millora evident en varis aspectes del joc, un d’ells en el rebot defensiu. Felicitats i a seguir entrenant amb ganes!!


C.B. Salt 28-69 PRE-MINI FEMENÍ

Partit molt intens que vam jugar davant un rival molt més físic que nosaltres. De totes maneres, vam sortir a jugar amb molt d’atreviment i sense por a l’1c1, això ens va fer crear avantatges per acabar o per doblar la pilota. Molt bon joc d’equip en algunes fases del partit.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU 33-40 C.B. Quart
Partit contra el líder, on hem estat guanyat durant tot el partit per pocs punts gràcies a la nostra defensa, a partir del setè període ens ha costat molt anotar i ens ha entrat la pressa i a l’últim quart aquesta pressa sumada a errors defensius han decantat el marcador. Donar les gràcies a l’Unai del pre-mini groc per venir a ajudar-nos.
Escolàpies Figueres “10-09” 33-60 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Partit molt intens on gràcies a la concentració durant tot el partit vam imposar el nostre joc a partir d’una bona defensa on negàvem l’atac rival i el nostre encert de cara a cistella ens va donar la victòria. Donar les gràcies a l’Unai del pre-mini groc per venir a ajudar-nos.

la Salle Palamós “A” 74-60 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Partit molt disputat contra el segon classificat  al qual hem tingut entre les cordes fins el 5è quart que han marxat al marcador. Derrota però hem estat dins el partit fins al final gràcies sobretot per defensar amb molta intensitat, llàstima no haver pogut reduir la diferència de punts al final perquè avui hem lluitat molt.


PRE-MINI MASCULÍ GROC 40-23 F.D. Cassanenc


VETERANS

Descansa