SÈNIOR MASCULÍ

Descansa


Bàsquet Lloret 42-50 JÚNIOR MASCULÍ

Partit travat en línies generals. Molt bon joc al primer quart, tot i que durant el segon i el tercer baixem al ritme tant en atac com en defensa degut a la pressió del rival. Tot i així, a l’últim quart vam recuperar el joc i l’avantatge al marcador.

Ceset 62-52 CADET MASCULÍ BLAU

Tot i la igualtat en la taula, fins i tot en el partit en triples i número de faltes, els locals amb una gran actitud i més defensa, guanya un partit molt disputat. Respecte a l’Adepaf un nefast percentatge en tirs lliures, errors en primeres passades i poca definició sota cistella que ens deixa sense possibilitats de remuntada.


CADET MASCULÍ BLANC 91-80 C.E. Diagonal Mar “Blau”


C.B. Blanes “B” 59-69 CADET MASCULÍ GROC

Inici del partit adormits fins que vam entrar al partit gràcies a una bona defensa col·lectiva. En aquell moment, vàrem controlar el partit i en atac van sortir moltes coses de les quals entrenem. Bona participació de tots els jugadors.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 38-37 Bàsquet Vilafant

F.D. Cassanenc 85-50 PRE-INFANTIL MASCULÍ


MINI MASCULÍ 75-41 C.B. Quart “Negre”


Escolàpies Figueres “10-09” 17-67 PRE-MINI FEMENÍ

Partit intens el que vam jugar dissabte. Veníem de dues o tres setmanes que, entre vacances i festes, no hem entrenat amb “normalitat”. Tot i això, vam jugar molt concentrades en tot moment.


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Juga Dilluns 6 de Maig a les 18.45h contra La Salle Palamós “A” a casa.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 21-68 C.B. Sant Feliu “Vermell”

Partit molt fluix contra un rival al qual havíem guanyat a domicili a la primera volta. Molt poca intensitat, falta de concentració, excés d’ansietat i poca coordinació. Ens han superat en totes les facetes del joc durant tot el partit. Sembla que les fires han passat factura!!


PRE-MINI MASCULÍ GROC

Descansa


VETERANS

Descansa