SÈNIOR MASCULÍ 90-86 C.B. Salt

Partit amb molt d’encert per part dels dos equips, on clarament els atacs superaven a les defenses. En defensa, ens costava defensar a un rival que jugava molt obert i amb encert en el tir de mitja i llarga distància. En atac aconseguíem bones opcions de tir a prop de cistella ja fos en penetracions o 1 contra 1 a prop de cistella. En el tercer quart, cinc triples quasi consecutius dels visitants obria una diferència de vuit punts, però un gran últim quart amb tres triples seguits i dos tirs lliures decidien el partit a favor nostre.

ANOTADORS:

Porras, O. (0), Juanola, A. (-), Usan, A. (5), Mchechnie, R. (6), Sanz, A. (11), Garriga, M. (6), Alonso, G. (2), Vallmajó, E. (17), Jaén, X. (3), Pascua, G. (23), Montalat, X. (16). Tirs lliures: 14/18. Triples: 7 (3 Pascua, G. i Vallmajó, E. i Usan, A.). Faltes personals: 17 (Eliminat: cap).

Parcials: 1rQ (22-18), 2nQ (22-23), 3rQ (18-26) i 4tQ (28-19).

MVP: Edu Vallmajó


JÚNIOR MASCULÍ

Descansa


CADET MASCULÍ BLAU 67-65 C.E.B. Girona

Primer partit de la segona fase i molt disputat des de bon principi, a on es va saber contrarestar amb joc interior l’efectivitat en triples del Girona (7). Detallant que amb una millor defensa, rebots i percentatge en tirs lliures, el marcador no hagués estat tant ajustat.


CADET MASCULÍ BLANC 90-92 Platges Mataró

Després de dues pròrrogues a cara o creu i liderant el marcador durant tot el partit, la victòria finalment s’ha decantat pel visitant.


CADET MASCULÍ GROC 65-58 C.E. Palamós

Important victòria en el primer partit de la segona fase, el qual va ser ajustat de principi a fi, amb empat als primers dos períodes. Gràcies a la concentració durant tot el partit, es van dur a terme moltes de les coses entrenades i jugar amb paciència els últims atacs ens van donar la victòria.


PRE-INFANTIL MASCULÍ 72-53 C.B. Llagostera


MINI MASCULÍ 79-29 C.B. Sant Feliu

Últim partit de la primera fase on volíem seguir sent agressius i començar a incorporar dos contra uns en defensa. En atac comencem a aixecar la vista quan botem i mica en mica anem sabent parar quan toca. Bona aportació de tot l’equip en quan a ganes i bona setmana d’entrenaments. Hem de seguir així que ara bé el millor.


PRE-MINI FEMENÍ

Descansa


C.B. Salt “Verd” 57-56 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Un mal primer període els hi va donar cert avantatge que vam poder retallar a partir del segon, i deixar un partit igualat fins el final, gràcies al bon joc en atac aprofitant les avantatges que ens deixava el rival, i amb molta intensitat defensiva. Es van poder treballar bé els espais que ens deixava el rival tal i com treballem a entrenament. Tot i això un triple a l’últim segon del Salt els hi va donar la victòria. Donar les gràcies a en Xavi i en Jan del Pre-Mini Blanc que ens van ajudar.

C.E.B. Girona “Negre” 73-45 PRE-MINI MASCULÍ BLANC

Molt bon primer partit de la segona fase a Nivell A amb molta intensitat i jugant de tu a tu contra un dels equips en teoria més forts de la lliga. Hem aguantat molt bé fins al cinquè quart, llavors ens han començat a fallar les forces i hem baixat el ritme i ells han tingut molt d’encert en el tir exterior en aquest tram. Molt bona feina, anem bé!!!


PRE-MINI MASCULÍ GROC 61-11 C.B. Grifeu

Primer partit de la segona fase de la lliga amb victòria, molt bon treball i actitud dels jugadors per poder guanyar.