El passat dilluns 14 d’Octubre vam celebrar al poliesportiu de Figueres l’Assemblea General de socis i sòcies del C.B. Adepaf Figueres. Durant la jornada, es va parlar de diferents aspectes relacionats amb el Club, tals com la nova edició de la CEBA, la composició actual de la junta i de l’equip de coordinadors, la col·laboració amb El Dofí i Altem per la formació de l’equip de bàsquet adaptat, la continuïtat de l’equip de veterans, l’actualitat de la construcció del Pavelló Nou i l’organització de les activitats relacionades amb el Club i, des d’aquest fins d’aquí dos més, les activitats vinculades amb el projecte Figueres 2020, entre moltes altres coses!

En nom de tota la Junta, volíem aprofitar l’ocasió per agrair a tots els assistents la participació a l’assemblea. Us animem a tots/es a exercir en pròximes ocasions el dret de paraula i vot com a socis/es del Club per fer, entre tots, un Club millor i de tothom! Per acabar, us deixem la memòria d’activitats que es va compartir a l’assemblea com a recordatori de totes les experiències viscudes amb tots/es vosaltres durant la Temporada 2017/18!