Els finals de temporada sempre tenen moments amargs i moments dolços, i a nosaltres ens ha tocat passar per un moment com aquest. Primer de tot, no volíem començar d’altra manera la notícia que donant un immens GRÀCIES als jugadors del Sènior Masculí que, per motius diversos, aquesta és la seva última temporada al Club (de moment, això mai es coneix a la perfecció!). Per aquest motiu, enviem de part de tota la Junta i el Club un fort agraïment a en Martí Rovira, en Marc Jurado i en Gerard Sanz! Gràcies per haver format part de la nostra família i aportar en tot moment el vostre granet de sorra, sempre sereu benvinguts!

En segon lloc, i d’una manera més dolça, us donem la notícia que aterren al nostre Sènior Masculí durant la Temporada 2018/19 4 bèsties del bàsquet com són en Guillem Pascua (Bàsquet Girona – lliga EBA), en Xavier Montalat (C.B. Quart – lliga EBA) i l’Adrià Usan i en Gerard Alonso (C.B. L’Escala – Primera Catalana). Tots antics jugadors del Club, retornen la pròxima temporada al primer equip. Esperem que tingueu un bon retorn al Club!