Seguint el guió marcat, on fins i tot la pluja ens va respectar, aquest diumenge passat vam celebrar la jornada més lúdica i festiva del CB Adepaf que serveix per tancar la temporada regular, i que a les portes de l’estiu, ens permet acomiadar-nos d’amics/gues i coneguts/des entre abraçades, petons i alguna llàgrima.

Amb partits de bàsquet de les 9 a la 11h, i amb equips i categories barrejades, des dels més petits de la CEBA als veterans del Club, tots van poder jugar una estona en els diferents espais que s’havien habilitat per l’ocasió. I a partir de les 11.30h va tenir lloc l’esperat enfrontament entre exjugadors All Star de l’Adepaf que havien jugat a ACB, LEB i EBA. Un retrobament de molta alçada que va acabar amb empat a 46 entre l’equip blau i el blanc, i que va deixar mostres del gran talent d’aquests jugadors tot i que la majoria d’ells ja estan retirats. Moltes gràcies a tots per la vostra participació en aquesta fita històrica del 60è aniversari del CB Adepaf Figueres.

I amb la gana feta i les taules servides va arribar l’hora de gaudir d’un bon dinar al pavelló vell. Un escenari, aquest, que va comptar amb la col·laboració de produccions Nord perquè l’imatge i el so fossin perfectes per arrodonir un seguit d’actes i reconeixements molt emotius. Des del reconeixement a l’equip del Cadet Blanc per quedar primers de la seva lliga, passant per l’obsequi als delegats i delegades per la feina feta durant tota la temporada, el reconeixement a en Josep Quintana per la seva trajectòria com a entrenador, l’elecció de la millor foto de la temporada 17/18, i fins i tot, la celebració de l’aniversari de dos dels nostres jugadors, en Ferran i en Nolan. Per últim, i com a plat fort de la jornada, la tercera edició dels premis Adepaf, que van venir acompanyats de crits, aplaudiments i alguna cara de sorpresa. Tot plegat, una jornada perfecte que vam arrodonir amb una festa de l’espuma per als jugadors/es de totes les edats.

Només bàsquet??? L’Adepaf és més que un Club! Vine i comprova-ho tu mateix!

Us deixem un recull de les millors fotos i us emplacem al nostre Facebook on trobareu totes les imatges de la festa!