El nou coordinador de les primeres Colònies de Tecnificació del CB Adepaf serà l’Albert Clopés Robles. Nascut a Figueres el 1985, té la titulació d’entrenador superior (CES 2015). A més, gaudeix d’una llarga trajectòria com a entrenador de base en diversos Clubs de la Comarca com el Roses, l’Adepaf o l’Escala, aquest últim on exerceix de tècnic a Primera Catalana amb el Sènior Masculí.
Obsessionat pel bàsquet com el descriuen els seus amics, l’Albert encaixa a la perfecció amb la filosofia del CB Adepaf. Primer i per davant de tot, cal formar els jugadors perquè assoleixin el màxim nivell possible. I sobre aquesta idea neixen les còlonies de tecnificació. Quatre dies intensos de bàsquet matí i tarda per treballar individualment la técnica i la tàctica de cada jugador. I tot això combinat amb una estada de tres nits a la casa de colònies de les Orenetes, on també podran gaudir d’activitats de lleure, piscina i contacte amb la natura. Estem segurs que si ho proveu us encantarà!!!