SÈNIOR MASCULÍ

Fi de Temporada. 


JÚNIOR FEMENÍ

Fi de Temporada. 


CADET MASCULÍ BLAU

Fi de Tenporada.


C.B. Olot 43-68 CADET MASCULÍ BLANC

Partit entre jugat entre setmana i clau per seguir aspirant al campionat depenent de nosaltres mateixos. L’equip molt conscienciat jugant tots amb molta serietat i efectivitat d’avant d’un rival dur, amb molta alçada i que ja ens havia guanyat a la primera fase. Forta defensa i bon marcatge al base rival posava en dificultat als olotins per enllaçar jugades i només el seu jugador nº 21 ens feia malt amb entrades des de l’exterior. Va ser clau la defensa sobre aquest jugador per encarrilar el partit. En atac no dominàvem sota la cistella (inferioritat en número de pivots), que vàrem compensar amb un bon moviment de pilota i una forta defensa que va propiciar contraatacs fàcils. Va ser al tercer període, amb un parcial de 0 a 14 que el partit es va trencar, i tot i la defensa en zona del locals l’avantatge al marcador es va mantenir fins el final.

CADET MASCULÍ BLANC 99-48 Bàsquet Porqueres

Partit brillant, sobretot a la primera part on els locals no varen donar cap opció al rival. Des d’un principi el fort ritme i la intensitat defensiva propiciaven contraatacs ràpids i el resultats al descans 55-19, no donava masses opcions al rival. A la segona meitat els visitant van endurir la seva defensa però les contínues faltes ens portaven a la línia de tirs lliures, aquest cop amb bon encert.

El resultat final ho diu tot d’un partit que decidia el campionat, ja que la victòria ens donava matemàticament el primer lloc de la lliga a falta de un partit dissabte que ve a Girona. A destacar el bon partit sobretot en atac de l’Oriol Sànchez, en Lluis Giralt (sobretot la segona meitat immens sota el taulell). Donar les gràcies a l’ajuda d’en Joan i l’Aleix de l’Infantil Masculí i en Pau i en Guillem del Cadet Masculí A.

Felicitats a tots pel campionat!


C.B. Quart

Fi de Temporada. 


MINI MASCULÍ BLAU 77-57 C.B. Banyoles

Bona sortida que ens ha donat un bon avantatge, el qual hem sabut mantenir fins al final. Ens ho juguem tot en l’últim partit de lliga a casa del C.B. Farners. Primer contra segon, el que guanyi serà campió de lliga!


MINI MASCULÍ BLANC 62-51 C.B. Farners

Un partit molt igualat amb una defensa molt correcta, parant els contraatacs del rival i desenvolupant un atac fluid que ens permet aconseguir la victòria.


Vedruna Girona 55-19 PRE-MINI FEMENÍ

Partit molt desigualat tant en atac com en defensa degut a una baixa concentració on tres períodes seguits sense anotar acompanyats d’una alta anotació rival, ha fet que marxessin al marcador. A la segona meitat, s’ha intentat arreglar el partit  millorant una mica tant en atac com en defensa però el rival ha continuat el seu nivell i no ha estat suficient.

B.C. Maçanet 56-27 PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Mal partit dels figuerencs que van sortir molt desconcentrats en atac i en defensa. Tot i ser només vuit jugadors i poder disposar de més parts cadascú mai no van entrar en el ritme del partit tret d’alguna acció puntual. Cal millorar l’actitud i la frustració davant, sobretot, d’elements que no es poden controlar com l’àrbitre o l’equip rival.

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 53-41 Vedruna Palamós

Últim partit de la temporada amb una sortida fluixa amb excés de relaxació. A mitja part hem augmentat la intensitat per defensar millor, robar pilotes i anotar en contraatac i poder així acabar la temporada amb molt bon gust de boca.

S’ha millorat molt, ara falta mantenir tot el bloc per fer un pas endavant l’any que ve a la categoria!


VETERANS

Fi de Temporada.