SÈNIOR MASCULÍ 46 – 58 C.E. Onyar

Tot i la derrota, aconseguim matemàticament la permanència!

 


JÚNIOR FEMENÍ 43 – 71 C.B. Escolàpies Figueres

Derbi local a on l’equip vermell merescudament el guanya, gràcies a un millor treball en defensa i un molt bon percentatge en triples. Només dos quarts varen estar igualats, i una manca d’intensitat en defensa , amb errors sota cistella van ser la causa principal.


CADET MASCULÍ BLAU

Descansa


Bàsquet Porqueres 62 – 56 CADET MASCULÍ BLANC

Primer període amb falta de concentració i moltes errades en atac i pilotes perdudes en fa anar a remolc durant quasi tot el partit, tot i mantenir igualtat al marcador (32-30 a la primera part). A la represa tornem a sortir sense la concentració necessària per afrontar un partit amb un rival que no perdona les errades del contrari i els locals aconsegueixen un avantatge de 9 punts al final del tercer període.

Tot i això, l’equip reacciona gràcies a una alta intensitat defensiva que provoca vàries pèrdues de pilota dels locals i contraatacs ben culminats per l’Aleix i un triple d’en Joel posa el 50 a 50 al minut 5 de l’últim període. Els últims 5 minuts no hem estat encertats, estant més pendent de l’àrbitre que del partit, juntament amb l’eliminació de l’Aniol a falta de 2 minuts del final, on no hem controlat el rebot. Tot i això hem perdut de 6 punts que haurem de recuperar en el partit de tornada.

Aquesta setmana moment de recuperar sensacions i tornar al nostre ritme habitual. Ahir amb l’ajuda de l’Aleix i en Roger de l’Infantil.


INFANTIL MASCULÍ

Descansa


MINI MASCULÍ BLAU 54 – 60 C.B. Llagostera

Sortida dolenta i final pitjor, si seguim així, no millorarem.


MINI MASCULÍ BLANC

Descansa


PRE-MINI FEMENÍ

Descansa


PRE-MINI MASCULÍ BLAU
Descansa

PRE-MINI MASCULÍ BLANC 64 – 17 C.E.J. Celrà

Partit amb poca intensitat. Ara a pensar en dissabte que ve amb partidàs contra el Llagostera (líder del grup i únic que ens ha guanyat en aquesta 2a fase) i 3×3 de Fires a la Plaça Catalunya!!


VETERANS

Descansa