Després de la jornada de partits amistosos entre els diferents equips de la CEBA que va tenir lloc al Poliesportiu el dia de la presentació del CB Adepaf, els reis mags ens han portat el calendari de les trobades de la 3a edició de la CEBA per a la temporada 17/18. Recordeu que totes les jornades es celebren el diumenge al matí al Poliesportiu Municipal de Figueres, i uns dies abans us passarem els horaris dels partits i els rivals.

Cal ser al Poliesportiu a partir de les 09:30h per fer els equips, i per facilitar la feina als entrenadors és necessari venir amb el xandall de l’escola per tal de poder identificar a tots els nens i nenes que hi ha a la pista. Les pistes estan reservades exclusivament per als jugadors/es de la CEBA, i tots hauran de portar obligatòriament la samarreta de joc de la seva escola per a disputar els partits. A part, des del Servei d’Esports de l’Ajuntament ens han facilitat les claus dels vestuaris per a tots aquells que es vulguin canviar la camiseta, posar pantalons curts o dutxar-se després dels partits.

Aquest any continuarem amb els enfrontaments de 4 contra 4 per tal fomentar el joc col·laboratiu dels nens i nenes que estan a la pista, i els partits sense marcador per potenciar la rivalitat amistosa entre tots els jugadors/es. Però a més, a partir d’aquesta temporada, volem ser partícips en l’educació dels hàbits saludables i higiènics dels més petits, i per això, mica en mica, començarem a treballar-los en cada jornada. Més endavant us facilitarem més informació.

Per descomptat que a part dels pares, es tracta d’unes jornades lúdiques i festives on tothom hi està convidat. Apreteu a la família i amics perquè vinguin a fer pinya i animar als seus. Estem segurs que tots els nens i nenes us ho agrairan!

CALENDARI DE TROBADES – 3a edició del Campionat Escolar Bàsquet Adepaf

  • 04/02/18 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 25/02/18 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 18/03/18 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres
  • 05/05/18 – PENDENT CONFIRMACIÓ (Plaça Catalunya – Fires i Festes Sta Creu)
  • 03/06/18 – 09.30h Poliesportiu Municipal Figueres