El passat Divendres 6 d’Octubre, el nostre president Oriol Rabert es va reunir a Castelló d’Empúries amb el president territorial gironí de la Federació Catalana de Basquetbol i altres representants i presidents de tots els clubs de la comarca. A continuació us expliquem alguns dels temes que es van tractar i que considerem de gran interès:
  • Calendaris / repartiment de grups. Des dels clubs de l’Alt Empordà es va demanar que els grups Pre-Minis fossin comarcals per tal d’evitar llargs desplaçaments.
  • Es va anunciar que, a partir del mes de Gener, es podran començar a realitzar cursos d’entrenador Nivell 0, 1 i 2 en format semi-presencials amb teòrica per Internet i pràctiques d’assistència obligatòria. 
  • Es va parlar dels cursos d’àrbitre que es realitzen durant aquest mes d’Octubre i, probablement, durant les vacances de Nadal (Cliqueu aquí per més informació).