T’agradaria provar el bàsquet? Tens ganes de passar-ho bé? Vols fer nous amics/gues? Doncs estàs d’enhorabona perquè aquesta setmana comença la 3a edició de la CEBA. A partir d’avui es posa a treballar de valent l’escoleta del C.B. Adepaf, juntament amb la resta d’escoles que han fet equip de la CEBA.
Si la teva escola no té equip de la CEBA, si no estàs segur que t’agradi el bàsquet, si vols provar un esport nou i no saps quin triar, sigui quin sigui el motiu… no et preocupis! T’ho posem molt fàcil perquè fem PORTES OBERTES. Vine a provar uns dies sense cap compromís i veuràs què, qui, com i on entrenem i ens divertim.
Els entrenaments són els dilluns i els dimecres de 17.30h a 18.30h al Pavelló Nou amb l’Ignasi Quintana i en Martí Aisa.
A la nostra web trobaràs tota la informació que necessites sobre la CEBA i el Club, o també pots trucar-nos als mòbils: 608.199.743  Carles Pujol / 666.838.377 Guillem Pascua.
A què esperes?