SÈNIOR MASCULÍ 64 – 79 C.B. BANYOLES (3a CATALANA)

A la primera part, no vam ser capaços de parar el joc ofensiu dels visitants, i el seu encert en el tir exterior i el rebot ofensiu els hi donava un avantatge de 18 punts a la mitja part. A la segona, la millora defensiva ens permet acostar-nos a 10 punts, però ja no vam ser capaços de retallar més la diferència en el marcador.

El pròxim partit serà diumenge a Palamós a les 19:30.

ANOTADORS:

Porras, O. (6), Sanz, G. (-), Jurado, M. (6), Mkcechnie, R. (9), Juanola, A. (L), Sanz, A. (8), Garriga, M. (14), Vallmajó, E. (L), Jaén, X. (8), Rovira, M. (L), Fernández, K. (10), Cortada, L. (3), Roig, R. (-), Coderch, B. (0). Tirs lliures: 13/18. Triples: 7 (2 Jurado, M. i Fernández, K. i  1 Garriga, M., Porras, O. i Cortada, L.). Faltes personals: 16 (Eliminats: cap)

Parcials: 1er quart (14-22), 2n quart (15-25), 3r quart (17-12), 4t quart (18-20). Final: 64-79

MVP: Marc Garriga


JÚNIOR FEMENÍ

Descans


CADET MASCULÍ BLAU 98 – 28 C.E. Palamós

 

Partit amb una alta intensitat defensiva que va permetre obtenir molts punts, la majoria en contraatacs o transicions molt ràpides. Bona aplicació de les construccions d’atac demanades acabant en gran part del partit amb bones finalitzacions. Tot i les diferències els visitants van mantenir un bon aspecte en el partit demostrant la seva efectivitat en moments que baixàvem la intensitat i concentració.

Bon fair play dels visitants que de ben segur ens faran treballar de nou de valent a la tornada. De nou anotació coral de l’equip (han anotat 9 dels 11 jugadors). Amb Bernat Coderch com a màxim anotador del partit amb un 100% en tirs de 3 i amb una gran activitat defensiva tan en l’aspecte rebotador com recuperant moltes pilotes durant el partit. Que juntament amb les que va recuperar l’Àlex Sànchez i la resta de jugadors van donar molts punts de contraatac.

Molt bon partit de tots, incloent en Lluís Giralt i l’Aniol Turró del Cadet de primer any, que mostren, cadascú en el seu paper, una alta intensitat i qualitat en els minuts que estan gaudint. Proper partit dissabte que ve a Girona a les 9 davant de l’Uni Unió Girona. Partit que es presenta més complicat i exigirà el màxim de cada un dels jugadors.

Parcials: 1r Quart (22-8), 2n Quart (19-9), 3r Quart (25-6), 4t Quart (32-5).


CADET MASCULÍ BLANC 94 – 39 B.C. Torroella

Inici molt intens amb defensa, acoblant l’equip. Avui amb l’ajuda d’en Sergi de l’Infantil.


INFANTIL MASCULÍ

Descansa


MINI MASCULÍ A 66 – 31 C.B. Olot

Primera part molt nerviosos i precipitats en atac. Hem millorat a la segona.


MINI MASCULÍ B 59 – 47 C.E.E.B. Tordera

Comencem amb bon peu, bona actitud defensiva de tot l’equip.


C.B. Escolàpies Figueres 12 – 62 PRE-MINI FEMENÍ

Hem estat treballant durant tot el partit el que portem practicant durant els entrenaments setmanals. Anem millorant!


PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Descansa


PRE-MINI MASCULÍ BLANC 9 – 49 Bàsquet Masmitjà

Primer partit de la temporada i primer partit federat oficial per pràcticament tots els jugadors de l’equip. Molta il·lusió i motivació però també nervis i inexperiència, que sumats a la superioritat física del rival han fet que el resultat fos força abultat en contra. Tot i així tots han sortit molt contents i cansats després d’haver-ho donat tot a la pista i amb ganes de més la setmana que ve a Vilablareix.

Hem tingut 2 eliminacions per faltes i s’ha d’incidir en regles del joc algunes de les quals encara no estan assimilades per tothom.