Ahir a la tarda, a partir de les 20h i a la sala gran del poliesportiu, es van reunir gairebé tots els pares i mares dels 28 nous jugadors/es del C.B. Adepaf per a la Temporada 2017/18, que es repartiran amb 3 equips pre-minis. La presentació, dirigida pel President del Club, l’Oriol Rabert, i mitjançant un powerpoint que s’enviarà per correu electrònic a tots els pares i mares, va servir per explicar als assistents, totes les peculiaritats que significa formar part d’un equip federat que disputa competició oficial, i presentar els respectius entrenadors dels nous equips. L’Oriol Rabert, l’Ignasi Quintana, i en Gerard Sànchez acompanyat d’en Guillem Pascua, seran els encarregats d’entrenar respectivament a l’equip Pre-mini Blanc, Pre-mini Blau i el Pre-mini Blanc i Blau Mixte.

Benvinguts al CB Adepaf Figueres!