Ahir a la tarda (Dimarts 15) Jordi Marull, entrenador del Sènior Masculí del Club, va ser operat a la Clínica Girona d’un trencament del lligament creuat anterior i del menisc extern de la cama esquerra. L’operació va consistir en una artroscòpia que va durar un parell d’hores i es va desenvolupar sense cap incidència.
En Maru, com és conegut per molta gent, ja sap de primera mà el que envolta aquesta intervenció, perquè ha estat operat en dos ocasions anteriors pel mateix fet a la cama dreta, i per tant, ha encaixat amb esportivitat aquests dies de repòs absolut que ha de fer abans d’enfrontar-se a una recuperació de 6 mesos de fisioteràpia amb treball específic. Aquest fet però, no l’impedirà que a partir de l’última setmana de Desembre torni a dirigir el seu equip en els entrenaments i partits amb total normalitat.

Per suplir la seva absència a la banqueta, en Xavi Vallmajó, Director Esportiu del Club, dirigirà els entrenaments d’aquesta setmana i el partit de Dissabte contra el C.B. Farners A a partir de les 18h al Poliesportiu de Figueres.

Molt ànims a la recuperació Maru, i molta sort per dissabte Xavi!

87b90c8c-9091-43d7-b2fe-57e78ff6aa2c