Aquest Dissabte 19 de Desembre a la tarda, amb un vas de xocolata desfeta a les mans, els jugadors/es del Club i de la CEBA podran gaudir de bon bàsquet al Poliesportiu de Figueres amb els següents partits:

  • A partir de les 16h:
    • Cadet Femení vs. Freskibo C.B. Blanes B
    • Júnior Masculí vs. C.B. Farners B
  • I a les 18h:
    • Sènior Femení vs. Bàsquet Porqueres
    • Sènior Masculí vs. C.B. Farners A

La xocolatada pels més petits, que es servirà en el bar improvisat de les grades, serà sobre les 18:45h, a la mitja part dels partits dels Sèniors. A les 20h, un cop finalitzats tots els partits, en el hall del Poliesportiu brindarem amb cava i turrons amb tots els jugadors i socis per desitjar-nos unes bones festes.

Per altra banda, a les 17:45h convoquem a tots els jugadors i jugadores de la CEBA a l’esplanada del Poliesportiu, on a partir de les 18h farem el sorteig oficial del 1r Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf que definirà els dos grups de la lligueta d’equips. També parlarem una mica de les dates, de com es desenvoluparan les jornades, i dels equips participants. En acabat, esperem que us afegiu a la xocolatada que hem preparat per socis i jugadors a les grades del poliesportiu.

I tota aquesta festa estarà amenitzada per la grada d’animació amb el Cadet Femení del C.B. Adepaf al capdavant!!!

Us hi esperem!

Xocolata 140302