Benvolguts socis i jugadors:

Us presentem el Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf, o també conegut com la CEBA, una iniciativa del CB Adepaf per portar l’activitat extraescolar del bàsquet a les escoles de Figueres i rodalies d’una manera formadora i divertida.

Aquests últims mesos hem estat treballant intensament per enllestir i presentar el projecte pel nou curs acadèmic que començarà al setembre, i la veritat, és que l’acollida entre l’Ajuntament, les AMPAS i els directors d’escola ha estat tot un èxit. Des de l’alcaldesa de Figueres i el nou regidor d’esports fins a l’últim pare consultat, tots han mostrat molt d’interès perquè aquest projecte surti bé, i perquè, al voltant d’aquest esport amb tants valors positius associats, la lligueta entre les escoles generi una dinàmica esportiva molt potent per a la ciutat.

Per tant, aneu-vos familiaritzant amb aquest logo perquè pròximament esperem que esdevingui molt popular entre la gent i tots els nens i nenes hi vulguin participar.

Trobareu més informació a la pestanya de la CEBA.

LOGO 3 ESLOGAN CEBA