Entrenadors/es 15-16

 

Josep Barceló (Pepu)

Pepu Barceló

 

Coordinador del Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf. Porta des de fa més de 40 anys, primer com a jugador i després com a entrenador i directiu, aportant la seva experiència en tots els clubs que ha militat. Ara l’hem fitxat com a coordinador i entrenador CEBA.

 

 


Tete Quirante

Tete Quirante

 

Poques pistes i banquetes de l’Alt Empordà li queden per trepitjar com a jugador i/o entrenador a aquest rodamón del bàsquet. Des de ben jove ha exercit com a 1er i 2n entrenador en multitud de clubs i categories, des de l’escoleta fins a sènior. Ara l’hem fitxat com a entrenador CEBA.

 


Marçal Mallart

Marçal Mallart

 

Llarga trajectòria com a entrenador de les categories inferiors del C.B. Escolàpies Figueres. Des del 2005 fins a l’actualitat ha entrenat l’escoleta, el mini, l’infantil, el cadet i durant un any el Sots21 d’aquest club. Actualment, durant la present temporada, és entrenador del premini del Bàsquet Vilafant. A més a més, aquest estiu ha fet molt bona feina en el Campus Rafel Vilar. Ara l’hem fitxat com a entrenador CEBA.


Adrià Verdaguer

Adrià Verdaguer

 

S’inicia com a 2n entrenador però, a partir del 2011, exerceix com a 1er entrenador de les banquetes del pre-mini i del cadet en el Bàsquet Vilafant en dues etapes diferents. A més, als estius participa com a monitor del Campus del Club. Ara l’hem fitxat com a entrenador CEBA.

 

 


Pere Cristina

Pere Cristina

 

Jugador experimentat, també en la direcció com a 1er entrenador en categories inferiors del C.B. Escolàpies Figueres i el Bàsquet Vilafant. Fa uns anys també va ensenyar als nens i nenes de l’escoleta del col·legi Josep Pallach. Ara l’hem fitxat com a entrenador CEBA.

 

ESLOGAN CEBA