29.01.2017 – Primera Jornada

Aquest diumenge passat, un centenar de nens i nenes es van reunir al Poliesportiu Municipal de Figueres a partir de les 10:00h per donar oficialment el tret de sortida al II Campionat de la CEBA amb la disputa dels primers tres partits. Tal i com us vam informar a la trobada amistosa de la CEBA del desembre, aquest any els partits es disputaran 4 contra 4, i la durada serà de 6 quarts de 4 minuts cadascun. D’aquesta manera es vol potenciar sobretot la participació activa del tots els jugadors/es i, per això, s’han partit els equips escolars en dos perquè tots puguin tenir més minuts a la pista.

Recordeu que tot i que es tracti d’un Campionat, la filosofia de la CEBA dista molt de fomentar les característiques vinculades a qualsevol competició esportiva, sinó que, tal i com s’explica a tots els jugadors i jugadores en els entrenaments setmanals, en l’etapa formativa en què es troben han d’adquirir els valors associats a l’esport. Com a exemple d’això, tots els partits es disputen sense marcador i els entrenadors/es han de repartir el temps equitativament entre els nens i nenes.

Gràcies a la bona acollida de la CEBA entre els pares i mares de les escoles que hi participen, l’acte va reunir més de 300 persones a les grades entre familiars i amics/gues, que van poder gaudir i animar als seus durant tota l’estona. Us recordem que el diumenge 12 de febrer celebrarem la segona jornada, i esperem tornar a repetir l’èxit de jugadors i de públic per què el Poliesportiu de Figueres es converteixi en una festa un altre cop. Gràcies a tots per fer-ho possible!

Us hi esperem!

A continuació us mostrem un recull de diversos moments viscuts durant la Primera Jornada, si voleu veure més fotos les trobareu a la nostra pàgina de Facebook!