El club i el Club Bàsquet Castelló (@basquetcastello) es van reunir fa uns dies per seguir perfilant els detalls d’una possible col·laboració de cara aquesta temporada 2020-2021.

🔊 ORIOL RABERT [president de l’Adepaf]: «L’acord implicaria que un parell d’equips del club juguessin i entrenessin a Castelló, serviria també per potenciar el bàsquet pels més petits, i per fer activitats plegats quan el virus ens ho permeti. L’acord seria semblant al que tenim amb l’Albera-Peralada, però enfocat per edats diferents».


🔊 JOSEP ROCA [president del Castelló] «Durant els últims anys no hem tingut els ens i nenes que voldríem, i és per això que volem comptar amb l’experiència de l’Adepaf per revifar el bàsquet a Castelló. La 20-21, doncs, pot ser una gran temporada pels dos clubs, però també pel bàsquet altempordanès, que en sortirà beneficiat!».